stanley Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 :hi:Pitek zabrałem dzieciaki na ślizganie i Stanley mi puknął lekko ten mały plac nie pozwalał rozwinąć mi skrzydeł, a jak już leciałem (dosłownie) to zatrzymał mnie srebrny sedan oficjalna wersja jest taka, że dziś w nocy jakiś c.h.u.j. przytarł mi zderzak niby wszystko jest ok, ale zderzak ciu..to leży
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 co tam ludziska? to nie ludzie to dzicz i bo spadam
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 co to taki spokój ? "stanley i 0 Gości przegląda ten wątek."
Kanar Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 części jeszcze szukam a tak poważniej to jade sie pokręcić po rondach.. może ustrzele jakiegoś jelenia
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 siedzą na gliwickich... hehe Co to ma być " :thumbdown:"
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 siedzą na gliwickich... hehe Co to ma być " :thumbdown:" hehe zdrada powiadam zdradaaa ehehehe
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 części jeszcze szukam a tak poważniej to jade sie pokręcić po rondach.. może ustrzele jakiegoś jelenia hehe... moze poczekaj do przyszlego spota, to znowu porobimy jakies atrakcje
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 siedzą na gliwickich... hehe Co to ma być " :thumbdown:" hehe zdrada powiadam zdradaaa ehehehe Oż ty
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 części jeszcze szukam a tak poważniej to jade sie pokręcić po rondach.. może ustrzele jakiegoś jelenia hehe... moze poczekaj do przyszlego spota, to znowu porobimy jakies atrakcje hehe samochody poobkładać do okoła poduszkami i bedzie luzzz hehehe Guregoru wcale nieboli hehehehe
Kanar Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item874916632_audi_a4_rok_99r_po_lifcie_zderzak_przedni_tylni.html co o tym myślicie?? zdjęcia nieco niewyraźne niestety spadam do domu
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Guregoru wcale nieboli hehehehe To wpadnij na spota do Gliwic
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kanar zakładaj z S lub RS zderzak a nie [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 20:05_________________________________________________ Guregoru wcale nieboli hehehehe To wpadnij na spota do Gliwic gdzie tam po takich dziurach będę jeździł :polew:
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Guregoru wcale nieboli hehehehe To wpadnij na spota do Gliwic :polew: nie mamy słomek
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 gdzie tam po takich dziurach będę jeździł :polew: Może mniejsze ale lepsze Guregoru wcale nieboli hehehehe To wpadnij na spota do Gliwic :polew: nie mamy słomek Ja wiem że ty nauczony doświadczeniem z Katowic ale u nas nie trzeba słomek
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy takie lepsze to niebył bym tego taki pewien
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy takie lepsze to niebył bym tego taki pewien Ty nie musisz wystarczy że ja jestem
Rekomendowane odpowiedzi