stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ty w sumie też tam możesz jeździć zamiast do Kato jeśli o mnie chodzi :polew: a moglem ci dzisiaj jeb*ac no mogłeś [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 23:05_________________________________________________ aha OKO AKJAM już nie musicie przyjeżdżać na spoty do Kato http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199685.0 hehehe tos teraz doj**al Ty w sumie też tam możesz jeździć zamiast do Kato jeśli o mnie chodzi :polew: kolega z forum :gwizdanie: chyba jednak kolegów na forum nie ma, są znajome twarze z forum Ty się nie wpierdalaj tylko pij [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 23:05_________________________________________________ masz siłę przekonywania, widać, że jesteś "człowiekiem z branży"
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ale dobre to piwo a to tez sie jednak napije
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ale dobre to piwo a to tez sie jednak napije jest za***iste ja już drugie kończę
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ale dobre to piwo a to tez sie jednak napije jest za***iste ja już drugie kończę ja oficjalnie piję pierwsze
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ale dobre to piwo a to tez sie jednak napije jest za***iste ja już drugie kończę ja oficjalnie piję pierwsze a nie oficjalnie?
Grisza79 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jest tylko jedno słowo, którym można was okreśic :gwizdanie: Chlory
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ale dobre to piwo a to tez sie jednak napije jest za***iste ja już drugie kończę ja oficjalnie piję pierwsze a nie oficjalnie? pierwsze [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 23:19_________________________________________________ jest tylko jedno słowo, którym można was okreśic :gwizdanie: przyjaciele na zawsze zgadzam się z Tobą
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jest tylko jedno słowo, którym można was okreśic :gwizdanie: Chlory ta przyznaj sie ile juz dzis wypiles no chyba ze niemasz i przemawia przez ciebie zazdrosc
Grisza79 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ale dobre to piwo a to tez sie jednak napije jest za***iste ja już drugie kończę ja oficjalnie piję pierwsze a nie oficjalnie? pierwsze [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 23:19_________________________________________________ jest tylko jedno słowo, którym można was okreśic :gwizdanie: przyjaciele na zawsze zgadzam się z Tobą jest tylko jedno słowo, którym można was okreśic :gwizdanie: Chlory ta przyznaj sie ile juz dzis wypiles no chyba ze niemasz i przemawia przez ciebie zazdrosc Od niedzieli ani kropelki ;( detox :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 yebany dziweks wzial bym ja od tylu :gwizdanie:
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 yebany dziweks wzial bym ja od tylu :gwizdanie: gwiazdę ? ale i tak Cię widać jak się czaisz za krzakami
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 yebany dziweks wzial bym ja od tylu :gwizdanie: gwiazdę ? wszystko mi jedno jak ma na imie
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 yebany dziweks wzial bym ja od tylu :gwizdanie: gwiazdę ? wszystko mi jedno jak ma na imie to jest jej pseudonim artystyczny : only_one_way_to_be_a_star_like_me
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 spadam nara chlory, ćpuny i tym normalnym
Grisza79 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 yebany dziweks Ojjj... mogła by tak moje kółeczko w wózku wylizać
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 yebany dziweks Ojjj... mogła by tak moje kółeczko w wózku wylizać zbok spadam nara chlory, ćpuny i tym normalnym bajo yebany dziweks wzial bym ja od tylu :gwizdanie: gwiazdę ? wszystko mi jedno jak ma na imie to jest jej pseudonim artystyczny : only_one_way_to_be_a_star_like_me dlugos nad tym myslal?
Rekomendowane odpowiedzi