stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 no i tu się pany mylicie byłem po części do ojcowej lantry i teraz czas na obiadek i będą to kotlety z piersi z kurczaczka i nie z biedrony wiec nie dupcyc mi tutej i potem znowu czas do szpitala się pokręcić :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 no i tu się pany mylicie byłem po części do ojcowej lantry i teraz czas na obiadek i będą to kotlety z piersi z kurczaczka i nie z biedrony wiec nie dupcyc mi tutej i potem znowu czas do szpitala się pokręcić :gwizdanie: :evil:
tolek85 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 jestem już było: 139,3 KM @ 4049 i 327,8 NM @ 1956 jest: 166,9 KM @ 4014 i 380,7 NM @ 2395 Jak myślicie? Ali powiedział, ze turbo jest w bardzo dobre kondycji, silnik OK, mam mały spadek mocy przy 3200 obrotach, powiedział, że to pasek, a raczej napinacz. Ale mam tak zostawić to i nic nie robić. Program bezdymny (trzeba to zweryfikować) Wrażenia, na 2gim biegu rwie a Wieczorem dam wykres
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 jestem już było: 139,3 KM @ 4049 i 327,8 NM @ 1956 jest: 166,9 KM @ 4014 i 380,7 NM @ 2395 Jak myślicie? Ali powiedział, ze turbo jest w bardzo dobre kondycji, silnik OK, mam mały spadek mocy przy 3200 obrotach, powiedział, że to pasek, a raczej napinacz. Ale mam tak zostawić to i nic nie robić. Program bezdymny (trzeba to zweryfikować) Wrażenia, na 2gim biegu rwie a Wieczorem dam wykres no i bardzo dobrze to wygląda graty :oklaski:
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 no i tu się pany mylicie byłem po części do ojcowej lantry i teraz czas na obiadek i będą to kotlety z piersi z kurczaczka i nie z biedrony wiec nie dupcyc mi tutej i potem znowu czas do szpitala się pokręcić :gwizdanie: Pokręć się, pokręć.... jestem już było: 139,3 KM @ 4049 i 327,8 NM @ 1956 jest: 166,9 KM @ 4014 i 380,7 NM @ 2395 Jak myślicie? Ali powiedział, ze turbo jest w bardzo dobre kondycji, silnik OK, mam mały spadek mocy przy 3200 obrotach, powiedział, że to pasek, a raczej napinacz. Ale mam tak zostawić to i nic nie robić. Program bezdymny (trzeba to zweryfikować) Wrażenia, na 2gim biegu rwie a Wieczorem dam wykres No ładnie! Różnica mocno odczuwalna, co?
tolek85 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 no i tu się pany mylicie byłem po części do ojcowej lantry i teraz czas na obiadek i będą to kotlety z piersi z kurczaczka i nie z biedrony wiec nie dupcyc mi tutej i potem znowu czas do szpitala się pokręcić :gwizdanie: Pokręć się, pokręć.... jestem już było: 139,3 KM @ 4049 i 327,8 NM @ 1956 jest: 166,9 KM @ 4014 i 380,7 NM @ 2395 Jak myślicie? Ali powiedział, ze turbo jest w bardzo dobre kondycji, silnik OK, mam mały spadek mocy przy 3200 obrotach, powiedział, że to pasek, a raczej napinacz. Ale mam tak zostawić to i nic nie robić. Program bezdymny (trzeba to zweryfikować) Wrażenia, na 2gim biegu rwie a Wieczorem dam wykres No ładnie! Różnica mocno odczuwalna, co? Jest jest Dużo lepiej idzie na 3 i 4 biegu. Jeszcze bardziej elastyczny się zrobił właśnie na tych biegach. Teraz hebelki na tył
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 no i tu się pany mylicie byłem po części do ojcowej lantry i teraz czas na obiadek i będą to kotlety z piersi z kurczaczka i nie z biedrony wiec nie dupcyc mi tutej i potem znowu czas do szpitala się pokręcić :gwizdanie: Pokręć się, pokręć.... jestem już było: 139,3 KM @ 4049 i 327,8 NM @ 1956 jest: 166,9 KM @ 4014 i 380,7 NM @ 2395 Jak myślicie? Ali powiedział, ze turbo jest w bardzo dobre kondycji, silnik OK, mam mały spadek mocy przy 3200 obrotach, powiedział, że to pasek, a raczej napinacz. Ale mam tak zostawić to i nic nie robić. Program bezdymny (trzeba to zweryfikować) Wrażenia, na 2gim biegu rwie a Wieczorem dam wykres No ładnie! Różnica mocno odczuwalna, co? Jest jest Dużo lepiej idzie na 3 i 4 biegu. Jeszcze bardziej elastyczny się zrobił właśnie na tych biegach. Teraz hebelki na tył No wyprzedzać teraz można spokojnie i bez strachu. Co do hebli...
gracia Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tak z czystej ciekawość... Wasze plany na dzisiaj nie uległy zmianie?
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 no i obiadek już dochodzi zjem i śmigam się pokręcic no a potem czekolada :kox: [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 16:11_________________________________________________ Tak z czystej ciekawość... Wasze plany na dzisiaj nie uległy zmianie? hmmm moje nie tak jak wyżej
Bulczas Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ładne kreski musimy się kiedyś spróbować bo mam podobne kreski
gregory Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tolek masz za krótkie auto, bo jak jest quattro to stoją obie osie na rolkach Pewnie z dwóch jest i go skrócili Co do czeko to ja odpadam. Dziś rano byłem zmęczony, bo się nie wyspałem. Dziś chce się wyspać, tak więc niestety ;(
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tak z czystej ciekawość... Wasze plany na dzisiaj nie uległy zmianie? U mnie jeszcze nie wiem bo jadę z małą właśnie do lekarza tzn. na 19tą mamy wizytę. Zobaczymy.
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tak z czystej ciekawość... Wasze plany na dzisiaj nie uległy zmianie? U mnie jeszcze nie wiem bo jadę z małą właśnie do lekarza tzn. na 19tą mamy wizytę. Zobaczymy. ty się nie wygłupiaj i śmigaj z małą ogarnij temacik i wpadaj
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tak z czystej ciekawość... Wasze plany na dzisiaj nie uległy zmianie? U mnie jeszcze nie wiem bo jadę z małą właśnie do lekarza tzn. na 19tą mamy wizytę. Zobaczymy. ty się nie wygłupiaj i śmigaj z małą ogarnij temacik i wpadaj No jak wszystko będzie OK to bankowo jestem ale w tej sytuacji obiecać nie mogę. Wszystko się okazę około 19ej bo pojedziemy trochę wcześniej i może Nas przyjmie.
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja już na dzisiaj obchód po szpitalu zakończyłem pochodziliśmy po schodach :gwizdanie: zobaczymy na ile to pomoże się mu wydostać
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja już na dzisiaj obchód po szpitalu zakończyłem pochodziliśmy po schodach :gwizdanie: zobaczymy na ile to pomoże się mu wydostać Chyba mu się nie spieszy...
Adrenalina Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja już na dzisiaj obchód po szpitalu zakończyłem pochodziliśmy po schodach :gwizdanie: zobaczymy na ile to pomoże się mu wydostać Ty przepchaj lepiej wylot :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja już na dzisiaj obchód po szpitalu zakończyłem pochodziliśmy po schodach :gwizdanie: zobaczymy na ile to pomoże się mu wydostać Ty przepchaj lepiej wylot :gwizdanie: nie ma jak propozycja z mojej strony padła ale co chwila nam ktoś przeszkadza nie ma warunków
Rekomendowane odpowiedzi