akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja już na dzisiaj obchód po szpitalu zakończyłem pochodziliśmy po schodach :gwizdanie: zobaczymy na ile to pomoże się mu wydostać Ty przepchaj lepiej wylot :gwizdanie: nie ma jak propozycja z mojej strony padła ale co chwila nam ktoś przeszkadza nie ma warunków :gwizdanie:
Seski Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja już na dzisiaj obchód po szpitalu zakończyłem pochodziliśmy po schodach :gwizdanie: zobaczymy na ile to pomoże się mu wydostać Ty przepchaj lepiej wylot :gwizdanie: nie ma jak propozycja z mojej strony padła ale co chwila nam ktoś przeszkadza nie ma warunków no to w aucie...
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja już na dzisiaj obchód po szpitalu zakończyłem pochodziliśmy po schodach :gwizdanie: zobaczymy na ile to pomoże się mu wydostać Ty przepchaj lepiej wylot :gwizdanie: nie ma jak propozycja z mojej strony padła ale co chwila nam ktoś przeszkadza nie ma warunków no to w aucie... w aucie nie da rady niestety bo jej nie wypuszczą ze szpitala
Grisza79 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ale jestem wyj.... tzn zmęczony to nic tylko piFko do ręki, siąść wygodnie w fotelu i na meczyk czekać :gwizdanie:
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ale jestem wyj.... tzn zmęczony to nic tylko piFko do ręki, siąść wygodnie w fotelu i na meczyk czekać :gwizdanie: bede oglądał Pierwszą Miłość na polsat2
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Siema z wieczora. Diman i reszta dzisiaj niestety beze mnie Czeko...
addassko Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Siema z wieczora. Diman i reszta dzisiaj niestety beze mnie Czeko... ja niestety dzis tez nie wpadne do czeko... praca nie daje wyboru... mamy maly sajgonik z pewna sprawa wiec noc w autku gdzies na slaskich asfaltach Tolek GRATKI :good: bawcie sie -->
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Siema z wieczora. Diman i reszta dzisiaj niestety beze mnie Czeko... ja niestety dzis tez nie wpadne do czeko... praca nie daje wyboru... mamy maly sajgonik z pewna sprawa wiec noc w autku gdzies na slaskich asfaltach Tolek GRATKI :good: bawcie sie --> 3m się!
addassko Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Siema z wieczora. Diman i reszta dzisiaj niestety beze mnie Czeko... ja niestety dzis tez nie wpadne do czeko... praca nie daje wyboru... mamy maly sajgonik z pewna sprawa wiec noc w autku gdzies na slaskich asfaltach Tolek GRATKI :good: bawcie sie --> 3m się! przyjacielu jutro ogarne temat wiadomy dla nas - dam znaka w trakcie dnia
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Siema z wieczora. Diman i reszta dzisiaj niestety beze mnie Czeko... ja niestety dzis tez nie wpadne do czeko... praca nie daje wyboru... mamy maly sajgonik z pewna sprawa wiec noc w autku gdzies na slaskich asfaltach Tolek GRATKI :good: bawcie sie --> 3m się! przyjacielu jutro ogarne temat wiadomy dla nas - dam znaka w trakcie dnia Siema Max & Kędzior!
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 było tyskie i jest tyskie, pssyttt
Rekomendowane odpowiedzi