Grisza79 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Barca 2-0 Yeesssssssssssssssss..... :tongue4: do spania fani realu......
talib1990 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 spoko, a tak w ogóle pochwale się że jestem pierwszy dzień w nowej robocie :decayed:
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Barca 2-0 Yeesssssssssssssssss..... :tongue4: do spania fani realu...... Już dawno śpią. spoko, a tak w ogóle pochwale się że jestem pierwszy dzień w nowej robocie :decayed: Gdzie znalazłeś roobotę?
talib1990 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 kumpel ma firme transportową (wanny) i zaproponował mi robote... jeżdże narazie swoją audi i woże różne części do wywrotek, jakieś faktury, zbieram kase itp itd, niedługo ma kupić jakieś berlingo... przy okazji wystawił mi zaświadczenie i mam nadzieje że PUP zapłaci Mi za prawko C, kwalifikacje i kurs na przewóz rzeczy
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 kumpel ma firme transportową (wanny) i zaproponował mi robote... jeżdże narazie swoją audi i woże różne części do wywrotek, jakieś faktury, zbieram kase itp itd, niedługo ma kupić jakieś berlingo... przy okazji wystawił mi zaświadczenie i mam nadzieje że PUP zapłaci Mi za prawko C, kwalifikacje i kurs na przewóz rzeczy No i good! Jakby udało się zrobić prawko na C to też byłoby spox. Nigdy papierów za dużo!
talib1990 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 kumpel ma firme transportową (wanny) i zaproponował mi robote... jeżdże narazie swoją audi i woże różne części do wywrotek, jakieś faktury, zbieram kase itp itd, niedługo ma kupić jakieś berlingo... przy okazji wystawił mi zaświadczenie i mam nadzieje że PUP zapłaci Mi za prawko C, kwalifikacje i kurs na przewóz rzeczy No i good! Jakby udało się zrobić prawko na C to też byłoby spox. Nigdy papierów za dużo! a z tego co liczyłem byłbym jakieś min. 5 tys zł do przodu za te kursy... dobra spadam spać.. rano o 8 musze być aktywny.. to Akjam zgadamy sie jutro pozdro
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 kumpel ma firme transportową (wanny) i zaproponował mi robote... jeżdże narazie swoją audi i woże różne części do wywrotek, jakieś faktury, zbieram kase itp itd, niedługo ma kupić jakieś berlingo... przy okazji wystawił mi zaświadczenie i mam nadzieje że PUP zapłaci Mi za prawko C, kwalifikacje i kurs na przewóz rzeczy No i good! Jakby udało się zrobić prawko na C to też byłoby spox. Nigdy papierów za dużo! a z tego co liczyłem byłbym jakieś min. 5 tys zł do przodu za te kursy... dobra spadam spać.. rano o 8 musze być aktywny.. to Akjam zgadamy sie jutro pozdro Ja też spadam.
diman Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Siema z wieczora. Diman i reszta dzisiaj niestety beze mnie Czeko... szkoda ale rozumie rodzina najważniejsza :gwizdanie: ale w czeko spoko jak zawsze ale muszę powiedzieć, że dzisiaj mega dużo lasek było :kox: dobra no to czas się zdrzemnąć chwilkę może coś się urodzi jutro nara
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Stanley czy wyjmaki do RNSE są do kupienia w ASO... :gwizdanie: Jaka cena i czy są od ręki? Pilnie je potrzebuje. Sprawdź mi, proszę.
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Stanley czy wyjmaki do RNSE są do kupienia w ASO... :gwizdanie: Jaka cena i czy są od ręki? Pilnie je potrzebuje. Sprawdź mi, proszę. Stanley czy wyjmaki do RNSE są do kupienia w ASO... :gwizdanie: Jaka cena i czy są od ręki? Pilnie je potrzebuje. Sprawdź mi, proszę. nie mamy tego u nas, musiałbyś do sosnowca zadzwonic
Kędzior Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 nie mamy tego u nas, musiałbyś do sosnowca zadzwonic u nas jest wszystko
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Stanley czy wyjmaki do RNSE są do kupienia w ASO... :gwizdanie: Jaka cena i czy są od ręki? Pilnie je potrzebuje. Sprawdź mi, proszę. nie mamy tego u nas, musiałbyś do sosnowca zadzwonic Dzięx! nie mamy tego u nas, musiałbyś do sosnowca zadzwonic u nas jest wszystko
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Stanley czy wyjmaki do RNSE są do kupienia w ASO... :gwizdanie: Jaka cena i czy są od ręki? Pilnie je potrzebuje. Sprawdź mi, proszę. nie mamy tego u nas, musiałbyś do sosnowca zadzwonic Dzięx! nie mamy tego u nas, musiałbyś do sosnowca zadzwonic u nas jest wszystko Akjam, nawet nie wiedziałem, że do mnie dzwoniłeś, teraz się kapnąłem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi