stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia
Miszka82 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 też bym co przyćmił i nawet nie mam kiedy - patologia [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:04_________________________________________________ Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia patologia to jest wtedy jak nie można
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? hmmm a dla mnie jakiegoś kipa obstawiłeś :kox: No łostało jeszcze... Tyś jeszcze nie odebrał porodu? Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia Byłem obejrzeć jak blacharke robi.
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? hmmm a dla mnie jakiegoś kipa obstawiłeś :kox: No łostało jeszcze... Tyś jeszcze nie odebrał porodu? Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia Byłem obejrzeć jak blacharke robi. daj spokój mam dość podali jej dzisiaj kroplówkę żeby wywołać i nic więc cza jeszcze poczekać ;( no wiec dalej czekam
Miszka82 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? hmmm a dla mnie jakiegoś kipa obstawiłeś :kox: No łostało jeszcze... Tyś jeszcze nie odebrał porodu? Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia Byłem obejrzeć jak blacharke robi. daj spokój mam dość podali jej dzisiaj kroplówkę żeby wywołać i nic więc cza jeszcze poczekać ;( no wiec dalej czekam młody wie jakiego będzie miał starego i woli jeszcze troszkę zaczekać :gwizdanie:
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? hmmm a dla mnie jakiegoś kipa obstawiłeś :kox: No łostało jeszcze... Tyś jeszcze nie odebrał porodu? Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia Byłem obejrzeć jak blacharke robi. daj spokój mam dość podali jej dzisiaj kroplówkę żeby wywołać i nic więc cza jeszcze poczekać ;( no wiec dalej czekam Twarda ta Twoja kobita jest. Atakują z każdej strony a ona nie rodzi i chooj!
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? hmmm a dla mnie jakiegoś kipa obstawiłeś :kox: No łostało jeszcze... Tyś jeszcze nie odebrał porodu? Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia Byłem obejrzeć jak blacharke robi. daj spokój mam dość podali jej dzisiaj kroplówkę żeby wywołać i nic więc cza jeszcze poczekać ;( no wiec dalej czekam młody wie jakiego będzie miał starego i woli jeszcze troszkę zaczekać :gwizdanie: :evil: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? hmmm a dla mnie jakiegoś kipa obstawiłeś :kox: No łostało jeszcze... Tyś jeszcze nie odebrał porodu? Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia Byłem obejrzeć jak blacharke robi. daj spokój mam dość podali jej dzisiaj kroplówkę żeby wywołać i nic więc cza jeszcze poczekać ;( no wiec dalej czekam młody wie jakiego będzie miał starego i woli jeszcze troszkę zaczekać :gwizdanie: :evil: :gwizdanie: :naughty:
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? hmmm a dla mnie jakiegoś kipa obstawiłeś :kox: No łostało jeszcze... Tyś jeszcze nie odebrał porodu? Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia Byłem obejrzeć jak blacharke robi. daj spokój mam dość podali jej dzisiaj kroplówkę żeby wywołać i nic więc cza jeszcze poczekać ;( no wiec dalej czekam Twarda ta Twoja kobita jest. Atakują z każdej strony a ona nie rodzi i chooj! nie no zaczyna już ją to wk***iac że ciągle się nie udaje ;(
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? hmmm a dla mnie jakiegoś kipa obstawiłeś :kox: No łostało jeszcze... Tyś jeszcze nie odebrał porodu? Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia Byłem obejrzeć jak blacharke robi. daj spokój mam dość podali jej dzisiaj kroplówkę żeby wywołać i nic więc cza jeszcze poczekać ;( no wiec dalej czekam Twarda ta Twoja kobita jest. Atakują z każdej strony a ona nie rodzi i chooj! nie no zaczyna już ją to wk***iac że ciągle się nie udaje ;( No nie dziwie się w sumie.
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? hmmm a dla mnie jakiegoś kipa obstawiłeś :kox: No łostało jeszcze... Tyś jeszcze nie odebrał porodu? Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia Byłem obejrzeć jak blacharke robi. daj spokój mam dość podali jej dzisiaj kroplówkę żeby wywołać i nic więc cza jeszcze poczekać ;( no wiec dalej czekam młody wie jakiego będzie miał starego i woli jeszcze troszkę zaczekać :gwizdanie: :evil: :gwizdanie: :naughty: pomógł by tutaj stosunek, a nie kroplówka i nie mów, że nie można.... jakbyś miał 19 lat to by Ci to nie przeszkadzało, że przyłapie Cię parę osób
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? hmmm a dla mnie jakiegoś kipa obstawiłeś :kox: No łostało jeszcze... Tyś jeszcze nie odebrał porodu? Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia Byłem obejrzeć jak blacharke robi. daj spokój mam dość podali jej dzisiaj kroplówkę żeby wywołać i nic więc cza jeszcze poczekać ;( no wiec dalej czekam młody wie jakiego będzie miał starego i woli jeszcze troszkę zaczekać :gwizdanie: :evil: :gwizdanie: :naughty: pomógł by tutaj stosunek, a nie kroplówka i nie mów, że nie można.... jakbyś miał 19 lat to by Ci to nie przeszkadzało, że przyłapie Cię parę osób no w sumie jakbym miał to może ale teraz trochę mam więcej wiec niezręcznie mi :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Diman, myślę że lewatywka załatwi sprawę
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Diman, myślę że lewatywka załatwi sprawę była rano
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Diman, myślę że lewatywka załatwi sprawę była rano jednak to lubi :polew:
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? hmmm a dla mnie jakiegoś kipa obstawiłeś :kox: No łostało jeszcze... Tyś jeszcze nie odebrał porodu? Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? co za patologia Byłem obejrzeć jak blacharke robi. daj spokój mam dość podali jej dzisiaj kroplówkę żeby wywołać i nic więc cza jeszcze poczekać ;( no wiec dalej czekam młody wie jakiego będzie miał starego i woli jeszcze troszkę zaczekać :gwizdanie: :evil: :gwizdanie: :naughty: pomógł by tutaj stosunek, a nie kroplówka i nie mów, że nie można.... jakbyś miał 19 lat to by Ci to nie przeszkadzało, że przyłapie Cię parę osób no w sumie jakbym miał to może ale teraz trochę mam więcej wiec niezręcznie mi :gwizdanie: :decayed:
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Diman, myślę że lewatywka załatwi sprawę była rano jednak to lubi :polew: :doh1: :doh1: oj pucek pucek
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Diman, myślę że lewatywka załatwi sprawę była rano jednak to lubi :polew: :doh1: :doh1: oj pucek pucek :polew:
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 nie pamiętasz tego co mówiłeś na spocie? świntuchu :>
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Diman, myślę że lewatywka załatwi sprawę była rano jednak to lubi :polew: :doh1: :doh1: oj pucek pucek co za świnka z niego [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:39_________________________________________________ nie pamiętasz tego co mówiłeś na spocie? świntuchu :> nie pamiętamy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi