Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 psssytttt curva czekam na moją pojechała do reala na zakupy :naughty: aha chciałem się pochwalić, w zeszłym miesiącu wy***ałem najlepszy wynik w Polsce w mojej firmie i w tym pewnie też tak będzie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 aha chciałem się pochwalić, w zeszłym miesiącu wy***ałem najlepszy wynik w Polsce w mojej firmie i w tym pewnie też tak będzie :gwizdanie: to pewnie ci dadza ze 100zl premi psssytttt curva a my sie dzisiaj przypadkiem niewidzimy? :polew:
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 psssytttt curva czekam na moją pojechała do reala na zakupy :naughty: aha chciałem się pochwalić, w zeszłym miesiącu wy***ałem najlepszy wynik w Polsce w mojej firmie i w tym pewnie też tak będzie :gwizdanie: to przez to, że jesteś taki haratacz, czy przez to, że spotykasz się z szefem po godzinach ? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 aha chciałem się pochwalić, w zeszłym miesiącu wy***ałem najlepszy wynik w Polsce w mojej firmie i w tym pewnie też tak będzie :gwizdanie: to pewnie ci dadza ze 100zl premi brutto [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:10_________________________________________________ psssytttt curva czekam na moją pojechała do reala na zakupy :naughty: aha chciałem się pochwalić, w zeszłym miesiącu wy***ałem najlepszy wynik w Polsce w mojej firmie i w tym pewnie też tak będzie :gwizdanie: to przez to, że jesteś taki haratacz, czy przez to, że spotykasz się z szefem po godzinach ? :gwizdanie: że haratam szefa :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 psssytttt curva czekam na moją pojechała do reala na zakupy :naughty: aha chciałem się pochwalić, w zeszłym miesiącu wy***ałem najlepszy wynik w Polsce w mojej firmie i w tym pewnie też tak będzie :gwizdanie: to przez to, że jesteś taki haratacz, czy przez to, że spotykasz się z szefem po godzinach ? :gwizdanie: w tojocie :polew:
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 aha chciałem się pochwalić, w zeszłym miesiącu wy***ałem najlepszy wynik w Polsce w mojej firmie i w tym pewnie też tak będzie :gwizdanie: to pewnie ci dadza ze 100zl premi brutto [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:10_________________________________________________ psssytttt curva czekam na moją pojechała do reala na zakupy :naughty: aha chciałem się pochwalić, w zeszłym miesiącu wy***ałem najlepszy wynik w Polsce w mojej firmie i w tym pewnie też tak będzie :gwizdanie: to przez to, że jesteś taki haratacz, czy przez to, że spotykasz się z szefem po godzinach ? :gwizdanie: że haratam szefa :polew: :polew: [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:11_________________________________________________a tak na serio, to co za wynik miałeś ?
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a tak na serio, to co za wynik miałeś ? 500zl utarguNA CZYSTO
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 aha chciałem się pochwalić, w zeszłym miesiącu wy***ałem najlepszy wynik w Polsce w mojej firmie i w tym pewnie też tak będzie :gwizdanie: to pewnie ci dadza ze 100zl premi brutto [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:10_________________________________________________ psssytttt curva czekam na moją pojechała do reala na zakupy :naughty: aha chciałem się pochwalić, w zeszłym miesiącu wy***ałem najlepszy wynik w Polsce w mojej firmie i w tym pewnie też tak będzie :gwizdanie: to przez to, że jesteś taki haratacz, czy przez to, że spotykasz się z szefem po godzinach ? :gwizdanie: że haratam szefa :polew: :polew: [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:11_________________________________________________a tak na serio, to co za wynik miałeś ? no największa sprzedaż
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no największa sprzedaż napisz to w kwocie pochwal sie jak ludzie dzieki twojej pracy sie zadluzaja i jak wzrasta zadluzenie Polakow no pochwal sie
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no największa sprzedaż napisz to w kwocie pochwal sie jak ludzie dzieki twojej pracy sie zadluzaja i jak wzrasta zadluzenie Polakow no pochwal sie c**j mnie to jebie co oni później robią [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:17_________________________________________________jak są głupi to się zadłużają i tyle
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mario jest prze h***: Pierwszy po zlocie... najszybszy w miescie... :decayed: [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:18_________________________________________________ no największa sprzedaż napisz to w kwocie pochwal sie jak ludzie dzieki twojej pracy sie zadluzaja i jak wzrasta zadluzenie Polakow no pochwal sie ch*** mnie to jebie co oni później robią [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:17_________________________________________________jak są głupi to się zadłużają i tyle kiedys z toba porozmawiam o szczegolach
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mario jest prze h***: Pierwszy po zlocie... najszybszy w miescie... :decayed: [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:18_________________________________________________ no największa sprzedaż napisz to w kwocie pochwal sie jak ludzie dzieki twojej pracy sie zadluzaja i jak wzrasta zadluzenie Polakow no pochwal sie ch*** mnie to jebie co oni później robią [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:17_________________________________________________jak są głupi to się zadłużają i tyle kiedys z toba porozmawiam o szczegolach tak ? bo ja nie k**wa gdzie jest moja z tą flaszką
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no największa sprzedaż napisz to w kwocie pochwal sie jak ludzie dzieki twojej pracy sie zadluzaja i jak wzrasta zadluzenie Polakow no pochwal sie ch*** mnie to jebie co oni później robią [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:17_________________________________________________jak są głupi to się zadłużają i tyle podaj jakieś wyniki, może być na PW (choćby ile panienek poruchałeś na boku, ile zdjęć psów zrobiłeś itd)
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no największa sprzedaż napisz to w kwocie pochwal sie jak ludzie dzieki twojej pracy sie zadluzaja i jak wzrasta zadluzenie Polakow no pochwal sie ch*** mnie to jebie co oni później robią [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:17_________________________________________________jak są głupi to się zadłużają i tyle podaj jakieś wyniki, może być na PW (choćby ile panienek poruchałeś na boku, ile zdjęć psów zrobiłeś itd) nic ci wyniki nie powiedzą
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no największa sprzedaż napisz to w kwocie pochwal sie jak ludzie dzieki twojej pracy sie zadluzaja i jak wzrasta zadluzenie Polakow no pochwal sie ch*** mnie to jebie co oni później robią [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:17_________________________________________________jak są głupi to się zadłużają i tyle podaj jakieś wyniki, może być na PW (choćby ile panienek poruchałeś na boku, ile zdjęć psów zrobiłeś itd) nic ci wyniki nie powiedzą czyli Ci nie stawał :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 nic ci wyniki nie powiedzą to przedstaw to w diagramie slupkowym lub kolowym [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:25_________________________________________________ czyli Ci nie stawał :gwizdanie: :polew: ale siaraaaaaaa :polew:
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale pier**licie o przyszła moja połówka
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale pier**licie o przyszła moja połówka de lux?
Rekomendowane odpowiedzi