Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale pier**licie o przyszła moja połówka de lux? dokładnie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale pier**licie o przyszła moja połówka de lux? dokładnie :gwizdanie: a probowales czysta zubrowke?
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale pier**licie o przyszła moja połówka de lux? dokładnie :gwizdanie: a probowales czysta zubrowke? tak - od razu poszły 4 flaszki na pierwszy ogień
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale pier**licie o przyszła moja połówka de lux? dokładnie :gwizdanie: a probowales czysta zubrowke? tak - od razu poszły 4 flaszki na pierwszy ogień jest dobra
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale pier**licie o przyszła moja połówka de lux? dokładnie :gwizdanie: a probowales czysta zubrowke? tak - od razu poszły 4 flaszki na pierwszy ogień jest dobra jeden c**j wóda to wóda spadam jakąś kolację zapodać
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 jeden ch*** wóda to wóda spadam jakąś kolację zapodać kolacje czyli wóda+przepojka? :polew:udanej nocy
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale pier**licie o przyszła moja połówka de lux? dokładnie :gwizdanie: a probowales czysta zubrowke? tak - od razu poszły 4 flaszki na pierwszy ogień jest dobra jeden ch*** wóda to wóda spadam jakąś kolację zapodać koloacje = 200ml wódy+50ml coli oraz 2 kostki lodu [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:36_________________________________________________ jeden ch*** wóda to wóda spadam jakąś kolację zapodać kolacje czyli wóda+przepojka? :polew:udanej nocy a poźniej na śpiocha, albo spotkanie z szefem
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a poźniej na śpiocha, albo spotkanie z szefem ewentualnie gra w szachy... :polew:
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a poźniej na śpiocha, albo spotkanie z szefem ewentualnie gra w szachy... :polew: ciekawe kto będzie pionkiem, kto gońcem, kto koniem czy królem lub damą
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a poźniej na śpiocha, albo spotkanie z szefem ewentualnie gra w szachy... :polew: ciekawe kto będzie pionkiem, kto gońcem, kto koniem czy królem lub damą :polew: Miszka bedzie bil konia [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:53_________________________________________________ Siema gejki siema najszybszy w miescie
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :decayed: zapisujesz sie na zator leszczu czy nie?
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :decayed: zapisujesz sie na zator leszczu czy nie? Może się zapisze mysle tylko co z moją zrobic... :evil: Wyjaśni sie na dniach max jutro.
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :decayed: zapisujesz sie na zator leszczu czy nie? właśnie, weź laskę, chciałbym żeby było tak fajnie jak rok temu gdy poszedłeś spać, z żadną wcześniej tak fajnie się nie bawiłem
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Siema gejki cześć prezes Siema stan.... sorry że tu mało zagladam ale sam wiesz że tu jest hujnia i nawet nie z kim pogadac... :polew: [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:58_________________________________________________ :decayed: zapisujesz sie na zator leszczu czy nie? właśnie, weź laskę, chciałbym żeby było tak fajnie jak rok temu gdy poszedłeś spać, z żadną wcześniej tak fajnie się nie bawiłem No i gra muzyka.... :good: Ty obracałes moją ja Twoja tak zmłuciłem że az ludzie z domku obok wyszli na fajke... :polew: :polew:
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Siema gejki cześć prezes Siema stan.... sorry że tu mało zagladam ale sam wiesz że tu jest hujnia i nawet nie z kim pogadac... :polew: [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:58_________________________________________________ :decayed: zapisujesz sie na zator leszczu czy nie? właśnie, weź laskę, chciałbym żeby było tak fajnie jak rok temu gdy poszedłeś spać, z żadną wcześniej tak fajnie się nie bawiłem No i gra muzyka.... :good: Ty obracałes moją ja Twoja tak zmłuciłem że az ludzie z domku obok wyszli na fajke... :polew: :polew: Ty ściulu to był Oko i jarał blanta - on zawsze pali :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No i gra muzyka.... :good: Ty obracałes moją ja Twoja tak zmłuciłem że az ludzie z domku obok wyszli na fajke... :polew: :polew: dobry tekst Siema stan.... sorry że tu mało zagladam ale sam wiesz że tu jest hujnia i nawet nie z kim pogadac... :polew: chcialbys
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Spoko ważne że w rodzinie zostaje i nikt do nikogo pretensji nie ma i kazdy dobrze się bawił. W tym roku cos kiepsko z frekwencja na zator.
Rekomendowane odpowiedzi