Miszka82 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 nie wiem jechać w góry czy nie ponoć pogoda ma się zdupcyć bierz mnie i staska i mozemy jechac i h*j z pogoda dobra ale jedziemy Twoim i płacisz za wahe
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 nie wiem jechać w góry czy nie ponoć pogoda ma się zdupcyć bierz mnie i staska i mozemy jechac i h*j z pogoda dobra ale jedziemy Twoim i płacisz za wahe mi pasuje
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 nie wiem jechać w góry czy nie ponoć pogoda ma się zdupcyć bierz mnie i staska i mozemy jechac i h*j z pogoda dobra ale jedziemy Twoim i płacisz za wahe ok ale ty zapewniasz alko i wuszt
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 nie wiem jechać w góry czy nie ponoć pogoda ma się zdupcyć bierz mnie i staska i mozemy jechac i h*j z pogoda Ej swinie a ja to co???? :decayed:
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 przyznaj sie cos zrobil pewnie wcozraj KO [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 11:38_________________________________________________ nie wiem jechać w góry czy nie ponoć pogoda ma się zdupcyć bierz mnie i staska i mozemy jechac i h*j z pogoda Ej swinie a ja to co???? :decayed: twoj nissan nieda rady dojechac
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 przyznaj sie cos zrobil pewnie wcozraj KO [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 11:38_________________________________________________ nie wiem jechać w góry czy nie ponoć pogoda ma się zdupcyć bierz mnie i staska i mozemy jechac i h*j z pogoda Ej swinie a ja to co???? :decayed: twoj nissan nieda rady dojechac Mój nissan zajedzie dalej niż twoje 2,8 i do tego 5 razy taniej... :tongue4:
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mój nissan zajedzie dalej niż twoje 2,8 i do tego 5 razy taniej... :tongue4: laweta dosc drogo by cie wyniosla:P
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mój nissan zajedzie dalej niż twoje 2,8 i do tego 5 razy taniej... :tongue4: laweta dosc drogo by cie wyniosla:P AAA weźźź z głupszymi od siebie nie gadam... :decayed:
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mój nissan zajedzie dalej niż twoje 2,8 i do tego 5 razy taniej... :tongue4: laweta dosc drogo by cie wyniosla:P AAA weźźź z głupszymi od siebie nie gadam... :decayed: to bedziemy mogli rozmawiac caly czas
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mój nissan zajedzie dalej niż twoje 2,8 i do tego 5 razy taniej... :tongue4: laweta dosc drogo by cie wyniosla:P AAA weźźź z głupszymi od siebie nie gadam... :decayed: to bedziemy mogli rozmawiac caly czas
Kędzior Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mój nissan zajedzie dalej niż twoje 2,8 i do tego 5 razy taniej... :tongue4: laweta dosc drogo by cie wyniosla:P AAA weźźź z głupszymi od siebie nie gadam... :decayed: to bedziemy mogli rozmawiac caly czas kiedy kupisz sobie wkoncu audi?
tolek85 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Cześć Tolek troche mnie głowa boli, chyba po tym kebabie
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mój nissan zajedzie dalej niż twoje 2,8 i do tego 5 razy taniej... :tongue4: laweta dosc drogo by cie wyniosla:P AAA weźźź z głupszymi od siebie nie gadam... :decayed: to bedziemy mogli rozmawiac caly czas kiedy kupisz sobie wkoncu audi? jak wybadam gdzie jest jakis dobry mechanik w knurowie bo do tej pory nie poznałem żadnego jeźdząc Nismo... nie było trzeba a przed kupnem audi wole juz miec pochytane... :polew:
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mój nissan zajedzie dalej niż twoje 2,8 i do tego 5 razy taniej... :tongue4: laweta dosc drogo by cie wyniosla:P AAA weźźź z głupszymi od siebie nie gadam... :decayed: to bedziemy mogli rozmawiac caly czas kiedy kupisz sobie wkoncu audi? jak wybadam gdzie jest jakis dobry mechanik w knurowie bo do tej pory nie poznałem żadnego jeźdząc Nismo... nie było trzeba a przed kupnem audi wole juz miec pochytane... :polew: uważaj co mówisz bo ci krolu albo mirek usunie konto...
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mój nissan zajedzie dalej niż twoje 2,8 i do tego 5 razy taniej... :tongue4: laweta dosc drogo by cie wyniosla:P AAA weźźź z głupszymi od siebie nie gadam... :decayed: to bedziemy mogli rozmawiac caly czas kiedy kupisz sobie wkoncu audi? jak wybadam gdzie jest jakis dobry mechanik w knurowie bo do tej pory nie poznałem żadnego jeźdząc Nismo... nie było trzeba a przed kupnem audi wole juz miec pochytane... :polew: uważaj co mówisz bo ci krolu albo mirek usunie konto... Widzisz wymieniłes dwóch uzytkownikow forum i.... jeden z nich ma zdupione auto... to mówi samo za siebie...
Seski Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mój nissan zajedzie dalej niż twoje 2,8 i do tego 5 razy taniej... :tongue4: laweta dosc drogo by cie wyniosla:P AAA weźźź z głupszymi od siebie nie gadam... :decayed: to bedziemy mogli rozmawiac caly czas kiedy kupisz sobie wkoncu audi? jak wybadam gdzie jest jakis dobry mechanik w knurowie bo do tej pory nie poznałem żadnego jeźdząc Nismo... nie było trzeba a przed kupnem audi wole juz miec pochytane... :polew: uważaj co mówisz bo ci krolu albo mirek usunie konto... Widzisz wymieniłes dwóch uzytkownikow forum i.... jeden z nich ma zdupione auto... to mówi samo za siebie... oj twój brat musi się za ciebie wstydzić...
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mój nissan zajedzie dalej niż twoje 2,8 i do tego 5 razy taniej... :tongue4: laweta dosc drogo by cie wyniosla:P AAA weźźź z głupszymi od siebie nie gadam... :decayed: to bedziemy mogli rozmawiac caly czas kiedy kupisz sobie wkoncu audi? jak wybadam gdzie jest jakis dobry mechanik w knurowie bo do tej pory nie poznałem żadnego jeźdząc Nismo... nie było trzeba a przed kupnem audi wole juz miec pochytane... :polew: uważaj co mówisz bo ci krolu albo mirek usunie konto... Widzisz wymieniłes dwóch uzytkownikow forum i.... jeden z nich ma zdupione auto... to mówi samo za siebie... oj twój brat musi się za ciebie wstydzić... :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi