stanley Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Jo jada na Ossy... :good: Pogoda mo być bombon... :good: Gregory zapodaj osobny temat o Ossach bo tak będzie burdel... co se tu rządzisz hanysie
gregory Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Jo jada na Ossy... :good: Pogoda mo być bombon... :good: Gregory zapodaj osobny temat o Ossach bo tak będzie burdel... Jo nic nie zapodaje, nie inicjuje się z tym "zlotem" Sam zapodaj Po prostu Gracjan przypomniał mi o Ossach kilka dni temu, dlatego napisałem Ja się raczej wybiorę jak pogoda będzie. Rozpali się grilla i posiedzi na słonku, puści się jakiś bajer i tyle.
akjam Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Jo jada na Ossy... :good: Pogoda mo być bombon... :good: Gregory zapodaj osobny temat o Ossach bo tak będzie burdel... Jo nic nie zapodaje, nie inicjuje się z tym "zlotem" Sam zapodaj Po prostu Gracjan przypomniał mi o Ossach kilka dni temu, dlatego napisałem Ja się raczej wybiorę jak pogoda będzie. Rozpali się grilla i posiedzi na słonku, puści się jakiś bajer i tyle. To ja też MOŻE się wybiorę.
keżor Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 Pierwsze spotkanie w szkole rodzenia zaliczone Mogę Wam co nieco poopowiadać o rozwarciu na 5 palców ( a to już w uj ) o sromie, o macicach, pozycjach wertykalnych też Rocco też pewnie chodził na takie zajęcia , bo inaczej by nie wszedł
gregory Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 No to ludziska zbierać się do kupy, jak będzie większa ekipa to może być na serio zabawnie
akjam Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 No to ludziska zbierać się do kupy, jak będzie większa ekipa to może być na serio zabawnie Ja nie obiecuję ale jak nic się nie wydarzy co mogłoby pokrzyżować plany to jestem chętny i się piszę.
stanley Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Pierwsze spotkanie w szkole rodzenia zaliczone Mogę Wam co nieco poopowiadać o rozwarciu na 5 palców ( a to już w uj ) o sromie, o macicach, pozycjach wertykalnych też Rocco też pewnie chodził na takie zajęcia , bo inaczej by nie wszedł własnie dziwiłem się co tam robią jego plakaty :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Pierwsze spotkanie w szkole rodzenia zaliczone Mogę Wam co nieco poopowiadać o rozwarciu na 5 palców ( a to już w uj ) o sromie, o macicach, pozycjach wertykalnych też Rocco też pewnie chodził na takie zajęcia , bo inaczej by nie wszedł własnie dziwiłem się co tam robią jego plakaty :gwizdanie: :polew:
addassko Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 dla tych co nie wiedzą gdzie to zlot odbywa się na Śląsku w miejscowości Ossy, w okolicach Piekar Śląskich, mapa poniżej: http://maps.google.pl/map...F-8&sa=N&tab=wl Jest to przy O.H.P. na boisku no i mała dawka jak tam było w zeszłym roku bym zapomniał ja się piszę :)
Miszka82 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 dla tych co nie wiedzą gdzie to zlot odbywa się na Śląsku w miejscowości Ossy, w okolicach Piekar Śląskich, mapa poniżej: http://maps.google.pl/map...F-8&sa=N&tab=wl Jest to przy O.H.P. na boisku no i mała dawka jak tam było w zeszłym roku bym zapomniał ja się piszę :) 0:57 moje B5 jako mistrz drugiego planu :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Cześć i cześć. Zdupczam na chatę bo te nocki mnie wykończą...
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 16:08_________________________________________________Bierze ktos grilla na Ossy????
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 16:08_________________________________________________Bierze ktos grilla na Ossy???? nie wnikaj
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 16:08_________________________________________________Bierze ktos grilla na Ossy???? nie wnikaj :ssij: :ssij:
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 16:08_________________________________________________Bierze ktos grilla na Ossy???? nie wnikaj :ssij: :ssij: chialbys hehe
Rekomendowane odpowiedzi