Gość elvis80 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 joł kiera już w nowej skórze... portfel - 300,00zł ale warto było ...
addassko Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 joł kiera już w nowej skórze... portfel - 300,00zł ale warto było ... no i
Gość elvis80 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 podjadę na spot to pokaże co i jak ... 300,00zl z gałką a kiera pól na pół gladka z perforą cacyyyyyyyyyyyyyyyyyy przynajmniej bez zjebanego wytartego miejsca ... na kierownicy...
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 siema z wieczorasa ja sobie wrocilem od dziadkow i jestem lajtowo padnietny, takze jutro z ossów raczej odpadam chyba ze mi sie jakos jutro cudownie rano wstanie :>
Bulczas Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 I tak organizacja jak zwykle padła i lipa z wyjazdu
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 I tak organizacja jak zwykle padła i lipa z wyjazdu gadasz tak jak by to bylo pierwszy raz z taka organizacja
Bulczas Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 I tak organizacja jak zwykle padła i lipa z wyjazdu gadasz tak jak by to bylo pierwszy raz z taka organizacja Ja to mam w d*pie i tak se pojadę jutro gdzieś na grilla
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 I tak organizacja jak zwykle padła i lipa z wyjazdu gadasz tak jak by to bylo pierwszy raz z taka organizacja Ja to mam w pupie i tak se pojadę jutro gdzieś na grilla trzeba bylo wziasc lejce w swoje rece i poprowadzic organizacje
tolek85 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 zapraszam dzis do lemooo ja padam na... twarz... jutro na 8... a na 10 sobie pojadę do szkoły chętnie bym pojechał do lemo, ale nie dzisiaj ;([br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:14_________________________________________________pozatym, dobranoc bo idę spać
stanley Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 z wieczora [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:18_________________________________________________psssytttt
gregory Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Dobry z wieczora! Co tam z wyjazdem do tych Oss-ów? kto jedzie, czy wogóle ktoś jedzie, o której jakby co itd.. Bo nie chce mi się q urwa czytać tego całego spamu.
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Dobry z wieczora! Co tam z wyjazdem do tych Oss-ów? kto jedzie, czy wogóle ktoś jedzie, o której jakby co itd.. Bo nie chce mi się q urwa czytać tego całego spamu. wiec ci strzeszcze, tyle co wiem:nic niewiadomo
gregory Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Dobry z wieczora! Co tam z wyjazdem do tych Oss-ów? kto jedzie, czy wogóle ktoś jedzie, o której jakby co itd.. Bo nie chce mi się q urwa czytać tego całego spamu. wiec ci strzeszcze, tyle co wiem:nic niewiadomo Konkretnie q-rwa Jedziemy czy nie?
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Dobry z wieczora! Co tam z wyjazdem do tych Oss-ów? kto jedzie, czy wogóle ktoś jedzie, o której jakby co itd.. Bo nie chce mi się q urwa czytać tego całego spamu. wiec ci strzeszcze, tyle co wiem:nic niewiadomo Konkretnie q-rwa Jedziemy czy nie? powiedzialem ci juz to co wywnioskowalem od innych heheheniewiadomo, ja raczej nie jade a jak inni niewiem [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:50_________________________________________________czas spac
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 ja nie jadę mimo iż pisałem, że jak będzie pogoda to pojadę, nie mam auta chyba że ktoś wpadnie po mnie na ST
Rekomendowane odpowiedzi