gregory Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 ja nie jadę bo Was nie lubię Tyś to jest wogóle jakiś anty
stanley Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 ja nie jadę bo Was nie lubię Tyś to jest wogóle jakiś anty ja nie interesuje się motoryzacją :gwizdanie: ja to bym mógł iść np na nabór lasek do Ellite Model Look, co roku w silesi takie coś jest
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 A ja nie jadę bo chyba mi się nie będzie chciało... :gwizdanie: Łosz qqrwa!!!!
Miszka82 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 dobry A ja nie jadę bo chyba mi się nie będzie chciało... :gwizdanie: Łosz qqrwa!!!! 3:03 czyli klepa
addassko Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 pogoda maras sie szykuje uciekam na dzialeczke do mesznej (1km przed szczyrkiem) jak ktos bedzie w tym rejonie zapraszam numer do mnie macie
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 dobry A ja nie jadę bo chyba mi się nie będzie chciało... :gwizdanie: Łosz qqrwa!!!! 3:03 czyli klepa :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 a ja mam zapalenie migdałków... masakra, przełykać nie potrafię ;(
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 a ja mam zapalenie migdałków... masakra, przełykać nie potrafię ;( Uuuuu... Kroplóweczke trzeba podłączyć.
Adam.S Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 [br]Dopisany: 07 Maj 2011, 12:15_________________________________________________ ja nie jadę bo Was nie lubię Tyś to jest wogóle jakiś anty ja nie interesuje się motoryzacją :gwizdanie: ja to bym mógł iść np na nabór lasek do Ellite Model Look, co roku w silesi takie coś jest Stan moja córka była w finale Ellit Model Look ale fajnych lasek tam nie było to nie wybory Miss Polonia :>
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Stan moja córka była w finale Ellit Model Look ale fajnych lasek tam nie było to nie wybory Miss Polonia :> w ktorym roku ? :gwizdanie:
Adam.S Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Stan moja córka była w finale Ellit Model Look ale fajnych lasek tam nie było to nie wybory Miss Polonia :> w ktorym roku ? :gwizdanie: W 2006r[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 13:16_________________________________________________http://www.forum.promodels.pl/modeling-i-agencje-modelek/1244-fotoreportaz-elite-model-look-2006-dla-forum-promodels.html
akjam Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 i co tam robimy jakie balety dziś Ja odpadam, robota dziś...
Miszka82 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 i co tam robimy jakie balety dziś Ja odpadam, robota dziś... tak tylko zarzucam propozycję bo smaki są
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 i co tam robimy jakie balety dziś Ja odpadam, robota dziś... tak tylko zarzucam propozycję bo smaki są ty zawsze masz smaki
Rekomendowane odpowiedzi