keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 i po 22 wszyscy obecni mają :baseball: :baseball: od mojej Żony o grubo , na początku nie wyświetliły mi sie emotki :polew:
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja mam troche gorzoly wiec zabiore a zonka sie nie martw ja sie nia zajme i bedzie spokoj :gwizdanie: a ty synek to już nie bądź taki zaganiacz :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 20:21_________________________________________________no chyba że weźmiesz swoją to może jakoś damy radę
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 moja wlasnie do chaty weszla wiec moze cos sie da zrobic to co wyjezdzam po kezora
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 moja wlasnie do chaty weszla wiec moze cos sie da zrobic to co wyjezdzam po kezora no to pylej , bo jo już zgrzany soje w tej kurtce
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 to sie trocha seblecz bo jo mom jakies piytnoscie minut do ciebie
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 moja wlasnie do chaty weszla wiec moze cos sie da zrobic to co wyjezdzam po kezora jak z noclegiem????już wiem ja pije co drugą kolejkę bo śpię na łóżku z żoną Kaśką a Keżor i Dimek na zoli (zrobię wam posłanie) ps. A jak większości wiadomo to moja żona ma tak samo na imię jak żona Dimana :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 no to ja tez spie z kasia i bedzie git szykuj poslanie
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 będzie pan zadowolony :polew: :polew:
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 a masz tam coś do jedzenia Pitek ?
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 spoko to jade no bo jak nie to ja se cos zjem jeszcze przed wyjazdem
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 no ja już u ciebie byłem ale nie otworzyłeś hehehe więc wróciłem ;( hehe
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 jadę się poślizgać jedzie ktoś ? no ja mam zderzak do malowania , ale potrzebuje kierowce , żeby ustawić tam gdzie sie będziesz ślizgać
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 a masz tam coś do jedzenia Pitek ? ooooooooooooooo hamburgjer
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jadę się poślizgać jedzie ktoś ? no ja mam zderzak do malowania , ale potrzebuje kierowce , żeby ustawić tam gdzie sie będziesz ślizgać dzwoń po Kanara a w ogóle to siema Diman, siema Pitek
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 a masz tam coś do jedzenia Pitek ? ooooooooooooooo hamburgjer szkoda że w maku takich niemają hehehe
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jadę się poślizgać jedzie ktoś ? no ja mam zderzak do malowania , ale potrzebuje kierowce , żeby ustawić tam gdzie sie będziesz ślizgać dzwoń po Kanara a Kanar wpadnie i wam bilety sprawdzi :polew: :polew:
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Panofie , kto mnie rzuci do Tychów :gwizdanie: bo koleżanka jest głodna i chciałem jej jedzenie przywieźć
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Panofie , kto mnie rzuci do Tychów :gwizdanie: bo koleżanka jest głodna i chciałem jej jedzenie przywieźć mam obawy że to Ty jesteś głodny a ona serwuje Hamburgjera (tego z obrazka)znając życie to pewnie jej hamburgjer [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 21:02_________________________________________________ a masz tam coś do jedzenia Pitek ? ale to jakiś wegetarjański aleeeeeeeeeee jakby wsadzić tu parówę to byłby HOT-DOG
Rekomendowane odpowiedzi