diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Panofie , kto mnie rzuci do Tychów :gwizdanie: bo koleżanka jest głodna i chciałem jej jedzenie przywieźć lubie jezdzic ale zeby az tak to nie
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 zapytaj Panofie , kto mnie rzuci do Tychów :gwizdanie: bo koleżanka jest głodna i chciałem jej jedzenie przywieźć lubie jezdzic ale zeby az tak to nie czy ma koleżanki??
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Panofie , kto mnie rzuci do Tychów :gwizdanie: bo koleżanka jest głodna i chciałem jej jedzenie przywieźć lubie jezdzic ale zeby az tak to nie a jak zapytam czy nie ma głodnej koleżanki ? Panofie , kto mnie rzuci do Tychów :gwizdanie: bo koleżanka jest głodna i chciałem jej jedzenie przywieźć mam obawy że to Ty jesteś głodny a ona serwuje Hamburgjera (tego z obrazka)znając życie to pewnie jej hamburgjer [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 21:02_________________________________________________ a masz tam coś do jedzenia Pitek ? ale to jakiś wegetarjański aleeeeeeeeeee jakby wsadzić tu parówę to byłby HOT-DOG nie nie jej , ale jak mnie ktoś podrzuci to wkleje jej hamburera no Hot-dog też nie głupi Pitek , Ty masz łeb nie od parady
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 muczaczos Max kurde Keżor widzę szalejesz hehehe
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 elo Max , nadrabiej temat i zapraszamy do rozmowy , dziś jest o jedzeniu , piciu i imprezie u Pitka
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 siema Max ja tez cos zglodnialem moge wziasc browary
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Stanley lepiej załatw hamburgjeryyy hehehe
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ale nie samym piciem, pitom, kurde rozmarzyłem się [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 21:23_________________________________________________ Stanley lepiej załatw hamburgjeryyy hehehe właśnie bo jednym to my się nie najeb........ yyyy nie najemy
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 bo jednym to my się nie najeb........ yyyy nie najemy Wy to akurat macie co jeść
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja mam w domu jednego hamburgera, właściwie to cały zestaw
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja mam w domu jednego hamburgera, właściwie to cały zestaw pokaż :polew: :polew:
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja mam w domu jednego hamburgera, właściwie to cały zestaw pokaż :polew: :polew: jakie pokaż w domu ma zestaw tylko dla siebie , pokaż coś z poza domu
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja mam w domu jednego hamburgera, właściwie to cały zestaw a coca cola z "lodem"
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja mam w domu jednego hamburgera, właściwie to cały zestaw pokaż :polew: :polew: ten to ma marzenia
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja mam w domu jednego hamburgera, właściwie to cały zestaw pokaż :polew: :polew: ten to ma marzenia bo ja ciekawy jestem hahahaha mało jeszcze w życiu widziałem buehehe :polew: :polew:
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja mam w domu jednego hamburgera, właściwie to cały zestaw pokaż :polew: :polew: ten to ma marzenia poczekaj
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja mam w domu jednego hamburgera, właściwie to cały zestaw pokaż :polew: :polew: ten to ma marzenia bo ja ciekawy jestem hahahaha mało jeszcze w życiu widziałem buehehe :polew: :polew: jeszcze masz czas :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 21:40_________________________________________________a poza tym to nie ma lekko trzeba se zasłużyć [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 21:42_________________________________________________ooooooooooooooo jakaś Kobieta czyta nasze wypociny
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kędzior, dla kawalerów jest tylko zestaw z Hot-Dogiem
Rekomendowane odpowiedzi