Kanar Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 przynajmniej pogoda daje rade dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 [br]Dopisany: 16 Maj 2011, 09:26_________________________________________________ale jeszcze mną zamiata :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ja już dobrze się czuję... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 ale jeszcze mną zamiata :gwizdanie: chlor ja juz niepije pier**le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 ale jeszcze mną zamiata :gwizdanie: chlor ja juz niepije pieprze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Co tu tak pusto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 no to psssyttt może w końcu poczuję się lepiej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 no bardzo ciekawe, mam jedną teorię ale zapewne każdy ją zna :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 20:46_________________________________________________ POLARY Lista osób chętnych na polarek. Uzupełnijcie rozmiary albo poprawcie mnie bo nie pamietam a chciałbym jutro sprawę zakończyć. Oko L - 1 szt. akjam M - 1 szt. tolek85 S - 1 szt Adam.S ??? - 1 szt. Kędzior ??? - 1 szt. addassko XL - 1 szt. gregory ??? - 1 szt. Jeszcze chyba ktoś chciał? Czym więcej tym lepiej. Tutaj wątek poświęcocny rozmiarom. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199732.0 Cena 120 pln za sztukę. Koszt przesyłki przy 7 szt. i więcej tylko 25pln... Ale może uda odebrać się osobiście. Piszcie PW jakby ktoś chciał więcej albo inne rozmiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 koledzy ELvis Ty nie chcesz polarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 20:46_________________________________________________ POLARY Lista osób chętnych na polarek. Uzupełnijcie rozmiary albo poprawcie mnie bo nie pamietam a chciałbym jutro sprawę zakończyć. Oko L - 1 szt. akjam M - 1 szt. tolek85 S - 1 szt Adam.S ??? - 1 szt. Kędzior ??? - 1 szt. addassko XL - 1 szt. gregory ??? - 1 szt. Jeszcze chyba ktoś chciał? Czym więcej tym lepiej. Tutaj wątek poświęcocny rozmiarom. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199732.0 Cena 120 pln za sztukę. Koszt przesyłki przy 7 szt. i więcej tylko 25pln... Ale może uda odebrać się osobiście. Piszcie PW jakby ktoś chciał więcej albo inne rozmiary. Kędziorowi eSke - bedzie fajnie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 20:46_________________________________________________ POLARY Lista osób chętnych na polarek. Uzupełnijcie rozmiary albo poprawcie mnie bo nie pamietam a chciałbym jutro sprawę zakończyć. Oko L - 1 szt. akjam M - 1 szt. tolek85 S - 1 szt Adam.S ??? - 1 szt. Kędzior ??? - 1 szt. addassko XL - 1 szt. gregory ??? - 1 szt. Jeszcze chyba ktoś chciał? Czym więcej tym lepiej. Tutaj wątek poświęcocny rozmiarom. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199732.0 Cena 120 pln za sztukę. Koszt przesyłki przy 7 szt. i więcej tylko 25pln... Ale może uda odebrać się osobiście. Piszcie PW jakby ktoś chciał więcej albo inne rozmiary. Kędziorowi eSke - bedzie fajnie wyglądał dowcipas z ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 20:46_________________________________________________ POLARY Lista osób chętnych na polarek. Uzupełnijcie rozmiary albo poprawcie mnie bo nie pamietam a chciałbym jutro sprawę zakończyć. Oko L - 1 szt. akjam M - 1 szt. tolek85 S - 1 szt Adam.S ??? - 1 szt. Kędzior ??? - 1 szt. addassko XL - 1 szt. gregory ??? - 1 szt. Jeszcze chyba ktoś chciał? Czym więcej tym lepiej. Tutaj wątek poświęcocny rozmiarom. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199732.0 Cena 120 pln za sztukę. Koszt przesyłki przy 7 szt. i więcej tylko 25pln... Ale może uda odebrać się osobiście. Piszcie PW jakby ktoś chciał więcej albo inne rozmiary. Kędziorowi eSke - bedzie fajnie wyglądał dowcipas z ciebie a jakże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 ja chciałem ale na razie odpuszczam nie wiem czy za niedługo nie stanę się posiadaczem BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 a jakże w krzokach tez taki wesoly byles? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 a jakże w krzokach tez taki wesoly byles? :polew: :polew: a jakże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi