piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kędzior, dla kawalerów jest tylko zestaw z Hot-Dogiem tylko weź ketchup łagodny :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 21:47_________________________________________________ Fajne hamburgery macie w Kato Ty hot-doga dostać możesz :polew:
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ty hot-doga dostać możesz :polew: Ja nie ty
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja moge brać Hot-Doga byle bułka była Ciepła
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 hmm łagodny powiadasz będę musiał sprubować hehe tak wiem babcia też mi to powtarza że mam jeszcze czas na wszystko muhehehehe
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ty hot-doga dostać możesz :polew: Ja nie ty weź poproś kogoś żeby Ci napisał nowe texty
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kędzior, dla kawalerów jest tylko zestaw z Hot-Dogiem tylko weź ketchup łagodny :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 21:47_________________________________________________ Fajne hamburgery macie w Kato Ty hot-doga dostać możesz :polew: z ostrym ketchupem guru, znajdziesz sie na tym zdjeciu ?
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ty hot-doga dostać możesz :polew: Ja nie ty weź poproś kogoś żeby Ci napisał nowe texty Po prostu nie będę się zniżał do twojego poziomu bo pokonasz mnie doświadczeniem
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 hmm łagodny powiadasz będę musiał sprubować hehe tak wiem babcia też mi to powtarza że mam jeszcze czas na wszystko muhehehehe więc nie obawiaj się ręka nie granat prącia nie urwie :decayed: :decayed:
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 guru, znajdziesz sie na tym zdjeciu ? Siebie nie widzę ale wiem kim jest ten w zielonym
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 hmm łagodny powiadasz będę musiał sprubować hehe tak wiem babcia też mi to powtarza że mam jeszcze czas na wszystko muhehehehe więc nie obawiaj się ręka nie granat prącia nie urwie :decayed: :decayed: buhehehehe no teraz padłem hehehehehehe :polew:
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kędzior, dla kawalerów jest tylko zestaw z Hot-Dogiem tylko weź ketchup łagodny :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 21:47_________________________________________________ Fajne hamburgery macie w Kato Ty hot-doga dostać możesz :polew: z ostrym ketchupem guru, znajdziesz sie na tym zdjeciu ? ten z obrożą to guru (tylko tylko za 10 lat)
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 guru, znajdziesz sie na tym zdjeciu ? Siebie nie widzę ale wiem kim jest ten w zielonym kim ?
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 świntuchy :polew: :polew: oooooooooo prawiczek przyszedł i w dodatku ksiądz
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 guru, znajdziesz sie na tym zdjeciu ? Siebie nie widzę ale wiem kim jest ten w zielonym kim ? Tego nie mogę powiedzieć bo dostanę bana :polew: No i się wydało!!! Ale to od zawsze było wiadomo
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 dziewczynko a czym się wozisz?? i wogóle co lub kto cię tu zaciągnął miłość do Audi A4
Rekomendowane odpowiedzi