akjam Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 po drugiej stronie kuchni jest dupby blat do bzykania.... wróć - do gotowania z takimi paniami :gwizdanie: Keżor ja wkońcu projektowal wiec wiedzial co potrzeba zeby bylo dobrze w kuchni Muszę więc też Keżora poprosić o jakiś projekt...
stanley Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 w domu jak u cyganów - jeden burdel :gwizdanie: najswiezsze spyfoto z nowej kuchni u Staska To ja przyjadę jutro po tego grilla... :kox: :kox: po drugiej stronie kuchni jest dupby blat do bzykania.... wróć - do gotowania z takimi paniami :gwizdanie: No to może coś jutro u Ciebie upichcimy... :gwizdanie: "upichić" to ja bym coś z chęcią, ale Basia bedzie tymczasem zbieram się w kimono
akjam Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 w domu jak u cyganów - jeden burdel :gwizdanie: najswiezsze spyfoto z nowej kuchni u Staska To ja przyjadę jutro po tego grilla... :kox: :kox: po drugiej stronie kuchni jest dupby blat do bzykania.... wróć - do gotowania z takimi paniami :gwizdanie: No to może coś jutro u Ciebie upichcimy... :gwizdanie: "upichić" to ja bym coś z chęcią, ale Basia bedzie tymczasem zbieram się w kimono No nic. Następnym razem.
Miszka82 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 zawijam do portu powoli, o 8 muszę być monter w Żorach
Kędzior Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 zawijam do portu powoli, o 8 muszę być monter w Żorach czochraj bobra
Miszka82 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 zawijam do portu powoli, o 8 muszę być monter w Żorach czochraj bobra nie bój się, możesz iść spać nie "dojebe" Ci gorolu już dziś
bastek23 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Witam ! Mam nadzieję, że po 20:00 kogoś jeszcze zastanę na spocie, bo najwyższy czas pojawić się po raz pierwszy w Waszym gronie.
Kędzior Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 jollll z rana Witam ! Mam nadzieję, że po 20:00 kogoś jeszcze zastanę na spocie, bo najwyższy czas pojawić się po raz pierwszy w Waszym gronie. bedziemy napewno, jesli niebedzie nas na go-sport to bedziemy na dolinie
Kanar Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Kur*a to nic nie robienie w robocie mnie wykończy
Kędzior Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Kur*a to nic nie robienie w robocie mnie wykończy chcesz sie zamienic?
akjam Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Kur*a to nic nie robienie w robocie mnie wykończy Nie marudź Kanar. Kur*a to nic nie robienie w robocie mnie wykończy chcesz sie zamienic? A Ty byś się do roboty wziął!
Rekomendowane odpowiedzi