Kanar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ale na cholere im numer silnika?? przecież już od około roku silnik jest częścią wymienną w każdym samochodzie i numeru nie wpisuje sie do dowodu niezły temat przez ostatnie 10 stron sie kręcił aż zgłodniałem :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 MrKędziSan :polew: ale spam leci, żona to już targa ze mnie jaki spam jaki spam same ciekawostki motoryzacyjne :kox: Siema Kanar
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Stanley , AJM to jest kod silnika , nie numer :gwizdanie:
wicio150 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Nie wiem wlasnie, chory urzad potrzebuje roznych pierdoł A na spot wybieram sie od 2 tygodni :gwizdanie: Non stop cos wypada, nie obiecuje ale postaram sie byc No ze stanleyem raczej nie mam szans A po drugie u mnie w autku, turbinka do regenracji niestety
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ale na cholere im numer silnika?? przecież już od około roku silnik jest częścią wymienną w każdym samochodzie i numeru nie wpisuje sie do dowodu niezły temat przez ostatnie 10 stron sie kręcił aż zgłodniałem :gwizdanie: świntuch :gwizdanie: siema Kanar
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jak do regeneracji to tym lepiej od razu kupisz większą hehe
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Stanley , AJM to jest kod silnika , nie numer :gwizdanie: :polew: Keżor nie wiem czy Ty wypiłeś więcej, czy ja
Kanar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 kurde Misie dylemata mam co robić ze zderzakiem, wkładać polifta czy może dołożyć nieco kasy i lecieć w RS ale znowu z drugiej strony rs w dieslu to lekka profanacja no nie??
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Nie wiem wlasnie, chory urzad potrzebuje roznych pierdoł A na spot wybieram sie od 2 tygodni :gwizdanie: Non stop cos wypada, nie obiecuje ale postaram sie byc No ze stanleyem raczej nie mam szans A po drugie u mnie w autku, turbinka do regenracji niestety A skąd, wiesz, że do regeneracji??? [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:22_________________________________________________ kurde Misie dylemata mam co robić ze zderzakiem, wkładać polifta czy może dołożyć nieco kasy i lecieć w RS ale znowu z drugiej strony rs w dieslu to lekka profanacja no nie?? nie, rs to nie żywica... zawsze jest mega kox i mam szacun dla tych co decydują się na takie rezanko :notworthy:
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jak do regeneracji to tym lepiej od razu kupisz większą hehe nie wiem czy opłaca sie regenerować, moze własnie kupic nową lub używkę w dobrym stanie
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Keżor już majaczy hehehe trzeba na niego przymykać oko :polew: Keżor "niewchodz w takim stanie na forum"
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 kurde Misie dylemata mam co robić ze zderzakiem, wkładać polifta czy może dołożyć nieco kasy i lecieć w RS ale znowu z drugiej strony rs w dieslu to lekka profanacja no nie?? Kanar, sprzedam Ci mój
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Stanley , AJM to jest kod silnika , nie numer :gwizdanie: :polew: Keżor nie wiem czy Ty wypiłeś więcej, czy ja ale o szo chosi ? przecież Wicio chciał numer silnika, on jest wybijany na silniku pod głowicą jakoś. a AJM to jest kos silnika , tak ja to rozumia
Kanar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 no ale jeśli zdecyduje sie na rs to uszczupli to mój budżet dość znacznie niestety i turbo bedzie musiało poczekać, i reszta zabawek też.. chociaż może lepiej naucze sie jeździć tym co mam najpierw żeby nie kosić wszystkiego w obrębie 100m :polew:
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Keżor już majaczy hehehe trzeba na niego przymykać oko :polew: Keżor "niewchodz w takim stanie na forum"
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 no ale jeśli zdecyduje sie na rs to uszczupli to mój budżet dość znacznie niestety i turbo bedzie musiało poczekać, i reszta zabawek też.. chociaż może lepiej naucze sie jeździć tym co mam najpierw żeby nie kosić wszystkiego w obrębie 100m :polew: Pamiętaj, żeby włożyć zderzak z rsy to jest dużo zabawy... (jest on szerszy od zwykłych) Polift jets OK eSowz kompromisem midyz RSesem a poliftem [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:27_________________________________________________kolego wicio150 co ci się dzieje z turbem... ???
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 no ale jeśli zdecyduje sie na rs to uszczupli to mój budżet dość znacznie niestety i turbo bedzie musiało poczekać, i reszta zabawek też.. chociaż może lepiej naucze sie jeździć tym co mam najpierw żeby nie kosić wszystkiego w obrębie 100m :polew: wymień tylko błotnik i lampy, a zderzak z czasem będzie :> chyba więcej radości da ci nowe turbo niż zderzak??
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jak mozna podniecać sie tak byle zderzakiem no, ale kazdy ma jakies zajawki dla mnie bylo by szkoda kasy na RSowy, max z eSy no ale moze ja juz jestem za stary :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi