Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

ale na cholere im numer silnika?? przecież już od około roku silnik jest częścią wymienną w każdym samochodzie i numeru nie wpisuje sie do dowodu :blink:

niezły temat przez ostatnie 10 stron sie kręcił aż zgłodniałem :gwizdanie:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

MrKędziSan :polew: :polew:

ale spam leci, żona to już targa ze mnie :polew:

jaki spam jaki spam same ciekawostki motoryzacyjne :kox: :kox: :kox:

Siema Kanar :hi:

Opublikowano

Stanley , AJM to jest kod silnika , nie numer :gwizdanie:

Opublikowano

Nie wiem wlasnie, chory urzad potrzebuje roznych pierdoł :wallbash: A na spot wybieram sie od 2 tygodni :gwizdanie: Non stop cos wypada, nie obiecuje ale postaram sie byc :) No ze stanleyem raczej nie mam szans :kox: A po drugie u mnie w autku, turbinka do regenracji :( niestety :thumbdown:

Opublikowano

ale na cholere im numer silnika?? przecież już od około roku silnik jest częścią wymienną w każdym samochodzie i numeru nie wpisuje sie do dowodu :blink:

niezły temat przez ostatnie 10 stron sie kręcił aż zgłodniałem :gwizdanie:

świntuch :gwizdanie:

siema Kanar :drinks:

Opublikowano

jak do regeneracji to tym lepiej od razu kupisz większą hehe

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Keżor nie wiem czy Ty wypiłeś więcej, czy ja :decayed:

Opublikowano

kurde Misie dylemata mam co robić ze zderzakiem, wkładać polifta czy może dołożyć nieco kasy i lecieć w RS :mysli:

ale znowu z drugiej strony rs w dieslu to lekka profanacja no nie?? :kwasny:

Opublikowano

Nie wiem wlasnie, chory urzad potrzebuje roznych pierdoł :wallbash: A na spot wybieram sie od 2 tygodni :gwizdanie: Non stop cos wypada, nie obiecuje ale postaram sie byc :) No ze stanleyem raczej nie mam szans :kox: A po drugie u mnie w autku, turbinka do regenracji :( niestety :thumbdown:

A skąd, wiesz, że do regeneracji???

[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:22_________________________________________________

kurde Misie dylemata mam co robić ze zderzakiem, wkładać polifta czy może dołożyć nieco kasy i lecieć w RS :mysli:

nie, rs to nie żywica... zawsze jest mega kox i mam szacun dla tych co decydują się na takie rezanko :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

jak do regeneracji to tym lepiej od razu kupisz większą hehe

nie wiem czy opłaca sie regenerować, moze własnie kupic nową lub używkę w dobrym stanie

Opublikowano

Keżor już majaczy hehehe trzeba na niego przymykać oko :polew: :polew:

Keżor "niewchodz w takim stanie na forum" :buahaha:

Opublikowano

Kanar, sprzedam Ci mój :cool1:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Keżor nie wiem czy Ty wypiłeś więcej, czy ja :decayed:

ale o szo chosi ? przecież Wicio chciał numer silnika, on jest wybijany na silniku pod głowicą jakoś. a AJM to jest kos silnika , tak ja to rozumia :decayed:
Opublikowano

Kanar RS dawaj albo eSe :good:

Opublikowano

no ale jeśli zdecyduje sie na rs to uszczupli to mój budżet dość znacznie niestety i turbo bedzie musiało poczekać, i reszta zabawek też.. chociaż może lepiej naucze sie jeździć tym co mam najpierw żeby nie kosić wszystkiego w obrębie 100m :polew: :polew:

Opublikowano

Keżor już majaczy hehehe trzeba na niego przymykać oko :polew: :polew:

Keżor "niewchodz w takim stanie na forum" :buahaha:

:ban:
Opublikowano

no ale jeśli zdecyduje sie na rs to uszczupli to mój budżet dość znacznie niestety i turbo bedzie musiało poczekać, i reszta zabawek też.. chociaż może lepiej naucze sie jeździć tym co mam najpierw żeby nie kosić wszystkiego w obrębie 100m :polew: :polew:

Pamiętaj, żeby włożyć zderzak z rsy to jest dużo zabawy... (jest on szerszy od zwykłych)

Polift jets OK

eSowz kompromisem midyz RSesem a poliftem :decayed:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:27_________________________________________________kolego wicio150 co ci się dzieje z turbem... ???

Opublikowano

wymień tylko błotnik i lampy, a zderzak z czasem będzie :> chyba więcej radości da ci nowe turbo niż zderzak??

Opublikowano

jak mozna podniecać sie tak byle zderzakiem :mysli:

no, ale kazdy ma jakies zajawki

dla mnie bylo by szkoda kasy na RSowy, max z eSy

no ale moze ja juz jestem za stary :gwizdanie: