Gość elvis80 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 no z Adamem pytaliśmy czy ktoś jedzie na kawę na Dąbrówkę i nic ... zero odpowiedzi ;( z grilla jest zdrowsze jedzenie niz z maka to robiliście grilla jednak???
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 no z Adamem pytaliśmy czy ktoś jedzie na kawę na Dąbrówkę i nic ... zero odpowiedzi ;( z grilla jest zdrowsze jedzenie niz z maka to robiliście grilla jednak??? yhy
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 ale jesteście mialo nie być wku*wiłem się i poszedłem wszystko kupić :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 23:45_________________________________________________z Kedziorem
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 ale jesteście mialo nie być wku*wiłem się i poszedłem wszystko kupić :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 23:45_________________________________________________z Kedziorem masz fart ze to dopisales
Gość elvis80 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 e no to się zawiedliśmy z Adamem
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 ale jesteście mialo nie być tak to jest jak zawsze każdy czeka na gotowe każdy by chciał przyjść i najlepiej zjeść i pojechać :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 ale jesteście mialo nie być wku*wiłem się i poszedłem wszystko kupić :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 23:45_________________________________________________z Kedziorem masz fart ze to dopisales przecież mnie prosiłeś o to na PW
Gość elvis80 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 ale jesteście mialo nie być tak to jest jak zawsze każdy czeka na gotowe każdy by chciał przyjść i najlepiej zjeść i pojechać :gwizdanie: toś pojechał ...
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 ale jesteście mialo nie być tak to jest jak zawsze każdy czeka na gotowe każdy by chciał przyjść i najlepiej zjeść i pojechać :gwizdanie: toś pojechał ... nie pojechal, tylko napisal niestety prawde
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 kędzior z tymi gwałconymi laskami to było kórva
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 kędzior z tymi gwałconymi laskami to było kórva tak mi jakos sie wypslo :gwizdanie: jak by sie moja pytala to ja takich rzeczy nie mowie
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 kędzior z tymi gwałconymi laskami to było kórva tak mi jakos sie wypslo :gwizdanie: jak by sie moja pytala to ja takich rzeczy nie mowie ta albo robisz tak ze swoją przed spotem dlatego przyjeżdżasz sam
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 kędzior z tymi gwałconymi laskami to było kórva tak mi jakos sie wypslo :gwizdanie: jak by sie moja pytala to ja takich rzeczy nie mowie ta albo robisz tak ze swoją przed spotem dlatego przyjeżdżasz sam przyjezdzam sam zeby niemusiala sluchac takich tekstow psyt
Gość elvis80 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 kędzior z tymi gwałconymi laskami to było kórva że co?
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 kędzior z tymi gwałconymi laskami to było kórva tak mi jakos sie wypslo :gwizdanie: jak by sie moja pytala to ja takich rzeczy nie mowie ta albo robisz tak ze swoją przed spotem dlatego przyjeżdżasz sam ja do niej jeżdzę, jak Kędzior jest w robocie
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 kędzior z tymi gwałconymi laskami to było kórva tak mi jakos sie wypslo :gwizdanie: jak by sie moja pytala to ja takich rzeczy nie mowie ta albo robisz tak ze swoją przed spotem dlatego przyjeżdżasz sam ja do niej jeżdzę, jak Kędzior jest w robocie juz ci cos napisalem na ten temat, ale na forum nie napisze bo niewypada kędzior z tymi gwałconymi laskami to było kórva że co? taki tam zarcik
akjam Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dotarłem wreszcie. Byłem jeszcze na grillu u kumplów ale żeby nie było nic nie jadłem poza ogóreczkiem. Kędzior starczyło PB żeby dojechać do domu po tym sprincie? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi