Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dotarłem wreszcie. Byłem jeszcze na grillu u kumplów ale żeby nie było nic nie jadłem poza ogóreczkiem. Kędzior starczyło PB żeby dojechać do domu po tym sprincie? :gwizdanie: ja spalilem paliwa na jakies 100km ale powiem ci niezle ci to zapierdziela, chyba bys mnie objechal gdybym mial 18"
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dotarłem wreszcie. Byłem jeszcze na grillu u kumplów ale żeby nie było nic nie jadłem poza ogóreczkiem. Kędzior starczyło PB żeby dojechać do domu po tym sprincie? :gwizdanie: doturlał się na luzie
akjam Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Akjam w tym gipsie masz dosc ciezka noge niezle ci ta fura popierdala :kox: :kox: ciekawe co to za kolo sie dolaczyl, niewidziales co mial za silnik :gwizdanie:Co do silnika to nie wiem ale ładnie się dołączył... ale jesteście mialo nie być wku*wiłem się i poszedłem wszystko kupić :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 23:45_________________________________________________z Kedziorem Niepotrzebnie bo mieliśmy przecież grilla tzn. Bulczas miał a tak to brakło na kiełbaski... P.S. Kiełbaski były dziś doebane! Chyba zawsze muszą dwa tygodnie "dochodzić"... Dotarłem wreszcie. Byłem jeszcze na grillu u kumplów ale żeby nie było nic nie jadłem poza ogóreczkiem. Kędzior starczyło PB żeby dojechać do domu po tym sprincie? :gwizdanie: ja spalilem paliwa na jakies 100km ale powiem ci niezle ci to zapierdziela, chyba bys mnie objechal gdybym mial 18" :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 :gwizdanie: przyznaj sie masz softa na jakies 200 kunia?
akjam Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 :gwizdanie: przyznaj sie masz softa na jakies 200 kunia? Jeszcze nie.
akjam Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 dobranoc rezacze :gwizdanie: Jakiś filmik może cza włączyć?
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 :gwizdanie: przyznaj sie masz softa na jakies 200 kunia? Jeszcze nie. powiem ci ze jestem zaskoczony ze tak ci fajnie za***rdala nom a kolo musial miec tam cos mocnego bo w momecie sie dolaczyl :gwizdanie:
akjam Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 :gwizdanie: przyznaj sie masz softa na jakies 200 kunia? Jeszcze nie. powiem ci ze jestem zaskoczony ze tak ci fajnie zasuwa nom a kolo musial miec tam cos mocnego bo w momecie sie dolaczyl :gwizdanie: No nieźle doszedł. Też byłem w szoku.
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 :gwizdanie: przyznaj sie masz softa na jakies 200 kunia? Jeszcze nie. powiem ci ze jestem zaskoczony ze tak ci fajnie zasuwa nom a kolo musial miec tam cos mocnego bo w momecie sie dolaczyl :gwizdanie: No nieźle doszedł. Też byłem w szoku. 3.0 tdi po ostrym sofcie
akjam Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 :gwizdanie: przyznaj sie masz softa na jakies 200 kunia? Jeszcze nie. powiem ci ze jestem zaskoczony ze tak ci fajnie zasuwa nom a kolo musial miec tam cos mocnego bo w momecie sie dolaczyl :gwizdanie: No nieźle doszedł. Też byłem w szoku. 3.0 tdi po ostrym sofcie Nie wiem czy mi nie migło 2.0TDI...
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 :gwizdanie: przyznaj sie masz softa na jakies 200 kunia? Jeszcze nie. powiem ci ze jestem zaskoczony ze tak ci fajnie zasuwa nom a kolo musial miec tam cos mocnego bo w momecie sie dolaczyl :gwizdanie: No nieźle doszedł. Też byłem w szoku. 3.0 tdi po ostrym sofcie Nie wiem czy mi nie migło 2.0TDI... nie no k**wa 2.0 tdi no bez przesady ze tak szybko by nas doszedl
akjam Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 :gwizdanie: przyznaj sie masz softa na jakies 200 kunia? Jeszcze nie. powiem ci ze jestem zaskoczony ze tak ci fajnie zasuwa nom a kolo musial miec tam cos mocnego bo w momecie sie dolaczyl :gwizdanie: No nieźle doszedł. Też byłem w szoku. 3.0 tdi po ostrym sofcie Nie wiem czy mi nie migło 2.0TDI... nie no ku*** 2.0 tdi no bez przesady ze tak szybko by nas doszedl No, no... Taka jak moja. :naughty:
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 :gwizdanie: przyznaj sie masz softa na jakies 200 kunia? Jeszcze nie. powiem ci ze jestem zaskoczony ze tak ci fajnie zasuwa nom a kolo musial miec tam cos mocnego bo w momecie sie dolaczyl :gwizdanie: No nieźle doszedł. Też byłem w szoku. 3.0 tdi po ostrym sofcie Nie wiem czy mi nie migło 2.0TDI... nie no ku*** 2.0 tdi no bez przesady ze tak szybko by nas doszedl No, no... Taka jak moja. :naughty: nom chyba ze tak, ciekawe kiedy wyjawisz prawde co tam masz pod maska :gwizdanie:
akjam Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 :gwizdanie: przyznaj sie masz softa na jakies 200 kunia? Jeszcze nie. powiem ci ze jestem zaskoczony ze tak ci fajnie zasuwa nom a kolo musial miec tam cos mocnego bo w momecie sie dolaczyl :gwizdanie: No nieźle doszedł. Też byłem w szoku. 3.0 tdi po ostrym sofcie Nie wiem czy mi nie migło 2.0TDI... nie no ku*** 2.0 tdi no bez przesady ze tak szybko by nas doszedl No, no... Taka jak moja. :naughty: nom chyba ze tak, ciekawe kiedy wyjawisz prawde co tam masz pod maska :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Napij się mleka. nom mam caly karton dzisiaj przywiozlem
Rekomendowane odpowiedzi