stanley Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 No i co tam? myślę, że nieźle grali, brakowało trochę szczęścia przy wykończeniu, ale tak to czasem jest fakt - żabojady byli lepsi :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 No i co tam? myślę, że nieźle grali, brakowało trochę szczęścia przy wykończeniu, ale tak to czasem jest fakt - żabojady byli lepsi :gwizdanie: No byli ale nie ma co płakać bo Nasi mieli momenty (szczególnie w I połówce - my byliśmy już po dwóch , że przycisnęli i mieli szane a bramka z przypadku, co się zdarza)
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 No i co tam? myślę, że nieźle grali, brakowało trochę szczęścia przy wykończeniu, ale tak to czasem jest fakt - żabojady byli lepsi :gwizdanie: starali sie i caly czas do przodu
akjam Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 No i co tam? myślę, że nieźle grali, brakowało trochę szczęścia przy wykończeniu, ale tak to czasem jest fakt - żabojady byli lepsi :gwizdanie: starali sie i caly czas do przodu Tyś oglądał wogóle mecz czy pisałeś SMSy?
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 No i co tam? myślę, że nieźle grali, brakowało trochę szczęścia przy wykończeniu, ale tak to czasem jest fakt - żabojady byli lepsi :gwizdanie: starali sie i caly czas do przodu Tyś oglądał wogóle mecz czy pisałeś SMSy? buehehe spadam w kimono
akjam Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 No i co tam? myślę, że nieźle grali, brakowało trochę szczęścia przy wykończeniu, ale tak to czasem jest fakt - żabojady byli lepsi :gwizdanie: starali sie i caly czas do przodu Tyś oglądał wogóle mecz czy pisałeś SMSy? buehehe spadam w kimono :gwizdanie:Ja też powoli się zbieram.
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 No i co tam? myślę, że nieźle grali, brakowało trochę szczęścia przy wykończeniu, ale tak to czasem jest fakt - żabojady byli lepsi :gwizdanie: starali sie i caly czas do przodu Tyś oglądał wogóle mecz czy pisałeś SMSy? nie, patrzalem czy mi kopci pisalismy na gg :polew:
akjam Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 No i co tam? myślę, że nieźle grali, brakowało trochę szczęścia przy wykończeniu, ale tak to czasem jest fakt - żabojady byli lepsi :gwizdanie: starali sie i caly czas do przodu Tyś oglądał wogóle mecz czy pisałeś SMSy? nie, patrzalem czy mi kopci pisalismy na gg :polew: :naughty: :naughty:BTW I kopci?
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 BTW I kopci? niewiem, sprawdzimy we wtorek :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 BTW I kopci? niewiem, sprawdzimy we wtorek :gwizdanie: Tylko żebyś wcześniej nie chciał jechać.
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 BTW I kopci? niewiem, sprawdzimy we wtorek :gwizdanie: Tylko żebyś wcześniej nie chciał jechać. ty juz sie o to nieboj, przyjade z moja
akjam Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 BTW I kopci? niewiem, sprawdzimy we wtorek :gwizdanie: Tylko żebyś wcześniej nie chciał jechać. ty juz sie o to nieboj, przyjade z moja Czyli nie będziesz się denerwował i udawał twardziela...
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 dotarłem na chatę ale doj**ałem wczoraj najpierw City Rock,a później Young Chicks in Pomarańcza Dubble Anal Penetration jak tu się ogarnąć do pracy tego nie wiem, łapy mi się trzęsą kac jak chvj chyba coś zjem aha mecz nawet nawet
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 morgen Czyli nie będziesz się denerwował i udawał twardziela... cie piz*gne dotarłem na chatę ale doj**ałem wczoraj najpierw City Rock,a później Young Chicks in Pomarańcza Dubble Anal Penetration jak tu się ogarnąć do pracy tego nie wiem, łapy mi się trzęsą kac jak chvj chyba coś zjem aha mecz nawet nawet trzeba bylo dac znac
Rekomendowane odpowiedzi