wicio150 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 fajnie śnieg napiepsza No dzis juz polatalem bokiem Gorzej jutro bedzie wyjedzac z garazu :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 fajnie śnieg napiepsza No dzis juz polatalem bokiem Gorzej jutro bedzie wyjedzac z garazu :gwizdanie: i jak obyło się bez uszkodzeń ?
wicio150 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 i jak obyło się bez uszkodzeń ? No latam na duzym parkingu takze nie ma gdzie przywalic
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ja też dziś latałem bokiem prawie każdy zakręt Zaraz jadę do roboty.[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:00_________________________________________________W weekend chyba podjadę obejrzeć te fele. Podobają się?? http://moto.allegro.pl/item873951184_18_225_40_orginalne_felgi_audi_rs6.html
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nie mam zamiaru należeć do grona ludzi których wali to co widzi jadący z naprzeciwka i akurat w tej kwestii zdania nie zmienie ale czy spryskiwacze mają coś wspólnego z oślepianiem kierowców jadących z przeciwka??? chyba bardziej układ samopoziomujący [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:29_________________________________________________ Ja też dziś latałem bokiem prawie każdy zakręt Zaraz jadę do roboty.[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:00_________________________________________________W weekend chyba podjadę obejrzeć te fele. Podobają się?? http://moto.allegro.pl/item873951184_18_225_40_orginalne_felgi_audi_rs6.html 18'' - odważnie
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Rafał miałem do ciebie pisać żebyśmy sie ustawili pod realem ale miałem gości i kapa alusy hehe Rafał te esowe mi się niepodobają aż tak bardzo ale jak wsadzisz to przy twojej glebie będzie luzzz ogólnie zaczeły mi się podobać alu BBS, w wątku Nosb ma fotki z tymi felami jakoś mi się podobają. co tam Stanley przygotowany do spamowania?
Kanar Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 mają bo maraz na lampie też zmienia wiązke światła wróciłem z Gliwic.. jechałem przez nowy węzeł na sośnicy :shocked:o qwa Panowie niezły kosmos
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 wydaje mi się że bardziej oślepiają barany które wstawiają xeno do zwykłych lamp a nie ci z brudnymi reflektorami, Kanar drift na węźle ?
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 wydaje mi się że bardziej oślepiają barany które wstawiają xeno do zwykłych lamp a nie ci z brudnymi reflektorami, Kanar drift na węźle ? hehehe, tak jak w swoim avatarze [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 22:08_________________________________________________ Rafał miałem do ciebie pisać żebyśmy sie ustawili pod realem ale miałem gości i kapa alusy hehe Rafał te esowe mi się niepodobają aż tak bardzo ale jak wsadzisz to przy twojej glebie będzie luzzz ogólnie zaczeły mi się podobać alu BBS, w wątku Nosb ma fotki z tymi felami jakoś mi się podobają. co tam Stanley przygotowany do spamowania? mam czteropak + coś awaryjnego w barku
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ja mam: 2,5 litra pepsi, 0,5l ballantaimsa i kostki lodu hahaha
Kanar Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nie odważyłem sie bo i tak zje.ał mi sie zmysł orientacji taka magia tam jest
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 raz tamtędy jechałem, a co dopiero będzie jak otworzą to wszytsko Kanar i w co inwestujesz pierwsze: body czy moc ?
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 najlepiej inwestować w alkohol tam jest największy procent muhehehe
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 najlepiej inwestować w alkohol tam jest największy procent muhehehe :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Stanley zacząłeś już coś sączyć czy jeszcze? a jak tak to ile już poszło?
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Stanley zacząłeś już coś sączyć czy jeszcze? a jak tak to ile już poszło? hehe, pije pierwszą pianę, jestem mniej więcej w połowie moja żona już jedno wypiła
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 jeszcze mi napisz że pijesz redsa a żona tyskie czy coś podobnego to już wymięknę hehehe
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 jeszcze mi napisz że pijesz redsa a żona tyskie czy coś podobnego to już wymięknę hehehe oszalełeś jakbym się napił czegos takiego tu jutro musiałbym iść do spowiedzi oboje mamy tyskie
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 hehe no ale jak przegrywasz z żoną to i tak nie ma się czym chwalić :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 23:02_________________________________________________ide sobie drina zrobić
Rekomendowane odpowiedzi