Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fajnie śnieg napiepsza

No dzis juz polatalem bokiem :naughty: Gorzej jutro bedzie wyjedzac z garazu :gwizdanie:

i jak obyło się bez uszkodzeń ? :)

Opublikowano

Ja też dziś latałem bokiem prawie każdy zakręt :naughty: Zaraz jadę do roboty.[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:00_________________________________________________W weekend chyba podjadę obejrzeć te fele. Podobają się?? http://moto.allegro.pl/item873951184_18_225_40_orginalne_felgi_audi_rs6.html

Opublikowano

nie mam zamiaru należeć do grona ludzi których wali to co widzi jadący z naprzeciwka i akurat w tej kwestii zdania nie zmienie :cool:

ale czy spryskiwacze mają coś wspólnego z oślepianiem kierowców jadących z przeciwka??? :mysli:

chyba bardziej układ samopoziomujący :cool1:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:29_________________________________________________

Ja też dziś latałem bokiem prawie każdy zakręt :naughty: Zaraz jadę do roboty.[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:00_________________________________________________W weekend chyba podjadę obejrzeć te fele. Podobają się?? http://moto.allegro.pl/item873951184_18_225_40_orginalne_felgi_audi_rs6.html

18'' - odważnie :kox:

Opublikowano

Rafał miałem do ciebie pisać żebyśmy sie ustawili pod realem ale miałem gości i kapa :kwasny:

alusy hehe Rafał te esowe mi się niepodobają aż tak bardzo ale jak wsadzisz to przy twojej glebie będzie luzzz :decayed: ogólnie zaczeły mi się podobać alu BBS, w wątku Nosb ma fotki z tymi felami jakoś mi się podobają.

co tam Stanley przygotowany do spamowania? :polew:

Opublikowano

mają bo maraz na lampie też zmienia wiązke światła ;)

wróciłem z Gliwic.. jechałem przez nowy węzeł na sośnicy :shocked:o qwa Panowie niezły kosmos

Opublikowano

wydaje mi się że bardziej oślepiają barany które wstawiają xeno do zwykłych lamp a nie ci z brudnymi reflektorami,

Kanar drift na węźle ? :mysli:

Opublikowano

wydaje mi się że bardziej oślepiają barany które wstawiają xeno do zwykłych lamp a nie ci z brudnymi reflektorami,

Kanar drift na węźle ? :mysli:

hehehe, tak jak w swoim avatarze :decayed:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 22:08_________________________________________________

Rafał miałem do ciebie pisać żebyśmy sie ustawili pod realem ale miałem gości i kapa :kwasny:

alusy hehe Rafał te esowe mi się niepodobają aż tak bardzo ale jak wsadzisz to przy twojej glebie będzie luzzz :decayed: ogólnie zaczeły mi się podobać alu BBS, w wątku Nosb ma fotki z tymi felami jakoś mi się podobają.

co tam Stanley przygotowany do spamowania? :polew:

mam czteropak :naughty::kox:

+ coś awaryjnego w barku :cool1:

Opublikowano

ja mam: 2,5 litra pepsi, 0,5l ballantaimsa i kostki lodu hahaha :evil:

Opublikowano

nie odważyłem sie bo i tak zje.ał mi sie zmysł orientacji taka magia tam jest :blink:

Opublikowano

raz tamtędy jechałem, a co dopiero będzie jak otworzą to wszytsko :blink:

Kanar i w co inwestujesz pierwsze: body czy moc ? :mysli:

Opublikowano

najlepiej inwestować w alkohol tam jest największy procent muhehehe

Opublikowano

najlepiej inwestować w alkohol tam jest największy procent muhehehe

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Stanley zacząłeś już coś sączyć czy jeszcze? a jak tak to ile już poszło?

Opublikowano

Stanley zacząłeś już coś sączyć czy jeszcze? a jak tak to ile już poszło?

hehe, pije pierwszą pianę, jestem mniej więcej w połowie :decayed:

moja żona już jedno wypiła :blink:

Opublikowano

jeszcze mi napisz że pijesz redsa a żona tyskie czy coś podobnego to już wymięknę hehehe

Opublikowano

jeszcze mi napisz że pijesz redsa a żona tyskie czy coś podobnego to już wymięknę hehehe

oszalełeś :shocked:

jakbym się napił czegos takiego tu jutro musiałbym iść do spowiedzi

oboje mamy tyskie :decayed:

Opublikowano

hehe no ale jak przegrywasz z żoną to i tak nie ma się czym chwalić :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 23:02_________________________________________________ide sobie drina zrobić