diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 i niepowiem kto nie musisz chyba się domyślam
Kędzior Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 my to przez weekend z Kędziorem sprawdzili, tylko teraz nie wiem, czy twój, czy od Maxa... :gwizdanie: co? przeciez ja w weekend bylem w domu i spalem :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 dzięki za spota co tak szybku uciekles? musiałem żonkę odebrać z pracy
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 spoko że TYLE NAS dziś było , ja właśnie dotarłem do chaty, jeszcze zaliczyłem urodziny Kasi (tej co sobie cycki powiększała ) ale takie lajtowe - oficjalen pewnie w weekend ale ja i tak nie piję - REHAB
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 spoko że TYLE NAS dziś było , ja właśnie dotarłem do chaty, jeszcze zaliczyłem urodziny Kasi (tej co sobie cycki powiększała ) ale takie lajtowe - oficjalen pewnie w weekend ale ja i tak nie piję - REHAB frekwencję mieliście faktycznie
akjam Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja też wreszcie dotarłem. Dzięki! Choć wszystkich nie widziałem bo szybko się cosik zebrali.
diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ja juz tez jestem thx i co opanowaliście tego sds'a :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ja juz tez jestem thx Dzowniłeś pewnie w drodze do domu i w garażu, co? ja juz tez jestem thx i co opanowaliście tego sds'a :gwizdanie: Ja opanowałem i mogę wgrywać Wam nry!
addassko Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ja juz tez jestem thx Dzowniłeś pewnie w drodze do domu i w garażu, co? ja juz tez jestem thx i co opanowaliście tego sds'a :gwizdanie: Ja opanowałem i mogę wgrywać Wam nry! diman mamy opanowane a akjam jest specjalista i tolek w tej kwesti tez maja juz "two" opanowane do perfekcji moga w salonie wgrywac akjam jakbys zgadl...
akjam Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ja juz tez jestem thx Dzowniłeś pewnie w drodze do domu i w garażu, co? ja juz tez jestem thx i co opanowaliście tego sds'a :gwizdanie: Ja opanowałem i mogę wgrywać Wam nry! diman mamy opanowane a akjam jest specjalista i tolek w tej kwesti tez maja juz "two" opanowane do perfekcji moga w salonie wgrywac akjam jakbys zgadl... :gwizdanie:
addassko Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ja juz tez jestem thx Dzowniłeś pewnie w drodze do domu i w garażu, co? ja juz tez jestem thx i co opanowaliście tego sds'a :gwizdanie: Ja opanowałem i mogę wgrywać Wam nry! diman mamy opanowane a akjam jest specjalista i tolek w tej kwesti tez maja juz "two" opanowane do perfekcji moga w salonie wgrywac akjam jakbys zgadl... :gwizdanie: boli mnie juz ... od gadania dobrze ze tutaj mozna poklikac
akjam Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ja juz tez jestem thx Dzowniłeś pewnie w drodze do domu i w garażu, co? ja juz tez jestem thx i co opanowaliście tego sds'a :gwizdanie: Ja opanowałem i mogę wgrywać Wam nry! diman mamy opanowane a akjam jest specjalista i tolek w tej kwesti tez maja juz "two" opanowane do perfekcji moga w salonie wgrywac akjam jakbys zgadl... :gwizdanie: boli mnie juz ... od gadania dobrze ze tutaj mozna poklikac :polew: :polew: ALe ważne, że wszystko działa!
Rekomendowane odpowiedzi