Kanar Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ćśśśśśś bo ja wiem kto redsa pije :gwizdanie: kupiłem zderzak poliftowy bo ma spryski i miejsce na halogeny - następnie pójdziemy w power
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ćśśśśśś bo ja wiem kto redsa pije :gwizdanie: kupiłem zderzak poliftowy bo ma spryski i miejsce na halogeny - następnie pójdziemy w power ja też chyba pojde w zderzak pod spryski + ori ksenon lub odświeże moje lampy + HID
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 z allegro kupiłeś czy jak? no ja też wiem kto je pije hehehe ok pierwszy łyk za mną hehe gdyby nie to że jutro muszę jechać do szkoły autem to bym się nawalił haha
Kanar Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 tak ten do którego dałem tu linka z dąbrowy
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kabaret Moralnego Niepokoju Drzwi nie wiem czy ogladaliscie, ale warto :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 widziałem hehehe obrotowe hehehe cholera coś za szybko się tego drinka pije hehehe nie wróży to za dobrze hehee
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 dziś mnie objechało Tico gość albo miał łańcuchy na kołach, albo chciał popełnić samobójstwo :shocked:
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 nom widocznie kolo był hardkorem ajhhahahaha
Kanar Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 hahah a było zielone może?? to pewnie mój kumpel z roboty wracał ja teraz leciałem 140km/h ale momentami śmierć w oczach
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 co sie dzieje ze te forum tak c.i.u.l.a.t.o. chodzi ?? wlasciwie to sie nie porusza KędziSAN żebyś jutro tak nie wyglądał
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 może turbo pada? haahahha cholera jeszcze trochę i trzeba się zbierać spać
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kędzior, a dlaczego nie masz wpisanego spalania w swoim profilu? i gdzie się sprawdza statystyki z forum ?
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Stanley a ty czemu niemasz wpisanego wieku w swoim profilu? hehe moja lala pali 11 litrów po miescie a na trasie 8, i jest to taka normalna płynna jazda, na głownej stronie na dole masz statystyki i taki wykresik kołkowy kliknij w niego i bedziesz mial:) nom Kanar chyba zaczeło ładować hehee[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 23:52_________________________________________________znowu jestem wśród 10 najaktywniejszych dzisiaj hahaha
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Stanley a ty czemu niemasz wpisanego wieku w swoim profilu? hehe moja lala pali 11 litrów po miescie a na trasie 8, i jest to taka normalna płynna jazda, na głownej stronie na dole masz statystyki i taki wykresik kołkowy kliknij w niego i bedziesz mial:) nom Kanar chyba zaczeło ładować hehee[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 23:52_________________________________________________znowu jestem wśród 10 najaktywniejszych dzisiaj hahaha o f*ck, rzeczywiscie nie mam wpisanego wieku :polew:
Rekomendowane odpowiedzi