diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ja juz tez jestem thx Dzowniłeś pewnie w drodze do domu i w garażu, co? ja juz tez jestem thx i co opanowaliście tego sds'a :gwizdanie: Ja opanowałem i mogę wgrywać Wam nry! u mnie nie hula lista nr nie wiadomo czemu ;(
akjam Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ja juz tez jestem thx Dzowniłeś pewnie w drodze do domu i w garażu, co? ja juz tez jestem thx i co opanowaliście tego sds'a :gwizdanie: Ja opanowałem i mogę wgrywać Wam nry! u mnie nie hula lista nr nie wiadomo czemu ;( Cosik z kodowaniem pewnie.
addassko Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ja juz tez jestem thx Dzowniłeś pewnie w drodze do domu i w garażu, co? ja juz tez jestem thx i co opanowaliście tego sds'a :gwizdanie: Ja opanowałem i mogę wgrywać Wam nry! u mnie nie hula lista nr nie wiadomo czemu ;( Cosik z kodowaniem pewnie. dokladnie ale zrobimy
akjam Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 No widzisz! Nie martw się Diman. :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ja juz tez jestem thx Dzowniłeś pewnie w drodze do domu i w garażu, co? ja juz tez jestem thx i co opanowaliście tego sds'a :gwizdanie: Ja opanowałem i mogę wgrywać Wam nry! u mnie nie hula lista nr nie wiadomo czemu ;( Cosik z kodowaniem pewnie. ale jak się Tolek połączył z moim modułem to jemu pokazywało chyba coś z tym moim tel. jest szlak
akjam Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 ja juz tez jestem thx Dzowniłeś pewnie w drodze do domu i w garażu, co? ja juz tez jestem thx i co opanowaliście tego sds'a :gwizdanie: Ja opanowałem i mogę wgrywać Wam nry! u mnie nie hula lista nr nie wiadomo czemu ;( Cosik z kodowaniem pewnie. ale jak się Tolek połączył z moim modułem to jemu pokazywało chyba coś z tym moim tel. jest szlak No z telefonem też może być coś związane ale to łatwo idzie sprawdzić podłączając inny telefon.
akjam Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 AKJAM ty pyto plomba Co jest pyto?! :naughty:
diman Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 dobra dziołchy spadam przymknąć oko bo na rano do roboty
akjam Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 dobra dziołchy spadam przymknąć oko bo na rano do roboty 3m się Diman! Ja jutro wolne na szczęście. :gwizdanie: Może jakiś filmik sobie włącze.
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ale miałem zjebanego klienta przed chwilą
krolu Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 wolne dziś :kox: szykuje się grube rezanko :kox:
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 wolne dziś :kox: szykuje się grube rezanko :kox: jakiego auta ?
Rekomendowane odpowiedzi