stanley Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie:
PiterA4 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie: stanley ja juz wiem kto mi wyzera wosk na myjni na bp
stanley Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie: stanley ja juz wiem kto mi wyzera wosk na myjni na bp kto ?
PiterA4 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie: stanley ja juz wiem kto mi wyzera wosk na myjni na bp kto ? STANLEY
stanley Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie: stanley ja juz wiem kto mi wyzera wosk na myjni na bp kto ? STANLEY plotki i pomówienia :gwizdanie:
PiterA4 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie: stanley ja juz wiem kto mi wyzera wosk na myjni na bp kto ? STANLEY plotki i pomówienia :gwizdanie: no no
akjam Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie: Ja? Absolutnie. Dziś się chyba nie drzemnę.
stanley Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie: stanley ja juz wiem kto mi wyzera wosk na myjni na bp kto ? STANLEY plotki i pomówienia :gwizdanie: no no to Ty jechałeś tym avantem ?
PiterA4 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie: stanley ja juz wiem kto mi wyzera wosk na myjni na bp kto ? STANLEY plotki i pomówienia :gwizdanie: no no to Ty jechałeś tym avantem ? dokladnie tez na bp .......na myjnie ale juz bez wosku
stanley Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie: stanley ja juz wiem kto mi wyzera wosk na myjni na bp kto ? STANLEY plotki i pomówienia :gwizdanie: no no to Ty jechałeś tym avantem ? dokladnie tez na bp .......na myjnie ale juz bez wosku przeciez Ty miałeś czerwonego sedana
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie: Ja? Absolutnie. Dziś się chyba nie drzemnę. ja yhym
akjam Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie: Ja? Absolutnie. Dziś się chyba nie drzemnę. ja yhym No tak.
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 przeciez Ty miałeś czerwonego sedana srebrnego avanta mial
PiterA4 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Co tam nieroby? sie odezwal ten co śpi w robocie :gwizdanie: stanley ja juz wiem kto mi wyzera wosk na myjni na bp kto ? STANLEY plotki i pomówienia :gwizdanie: no no to Ty jechałeś tym avantem ? dokladnie tez na bp .......na myjnie ale juz bez wosku przeciez Ty miałeś czerwonego sedana nigdy w zyciu :gwizdanie: od 3lat avanti
akjam Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 przeciez Ty miałeś czerwonego sedana srebrnego avanta mial Stanley stresuje się tacierzyństwem i nie pamięta. :naughty:
PiterA4 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 granatowy zadko bywam na spotach i stad ten burdel :>
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 granatowy zadko bywam na spotach i stad ten burdel :> hmmm a ja bym sie zalozyl zes mial srebrnego
Rekomendowane odpowiedzi