Miszka82 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Ktoś chętny na imprezę jutro w pomarańczy? chętnie ale na urodziny idę jutro do Kasi "tej co sobie cycki powiększyła" [br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 23:08_________________________________________________a gdzie wszyscy ? Walą wódę do ryja ordynarnie bez zapitki
hubtychy Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Ktoś chętny na imprezę jutro w pomarańczy? Mam jutro roczek chrześniaka ale jak moja puści to się urwę Puki co nakręcę klimat :gwizdanie:
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Aloha śpiochy Wypraszam sobie. Musiałem qrrwa wstać dziś o siódmej do roboty!
Adrenalina Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Aloha śpiochy Wypraszam sobie. Musiałem qrrwa wstać dziś o siódmej do roboty! To się nie liczy bo w robocie też możesz spać
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Aloha śpiochy Wypraszam sobie. Musiałem qrrwa wstać dziś o siódmej do roboty! za***rdalaj czarnuchu
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Aloha śpiochy Wypraszam sobie. Musiałem qrrwa wstać dziś o siódmej do roboty! To się nie liczy bo w robocie też możesz spać Na dniówce nie. Aloha śpiochy Wypraszam sobie. Musiałem qrrwa wstać dziś o siódmej do roboty! za***rdalaj czarnuchu Na szczęście nie muszę za***rdalać jak Ty...
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 ja właśnie mam chill oucik [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 09:58_________________________________________________ Aloha śpiochy Wypraszam sobie. Musiałem qrrwa wstać dziś o siódmej do roboty! To się nie liczy bo w robocie też możesz spać Na dniówce nie. mówię Ci podpierdolę Cię kiedyś
hubtychy Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Aloha śpiochy Wypraszam sobie. Musiałem qrrwa wstać dziś o siódmej do roboty! :polew: A ja mam weekend dopiero w poniedziałek na drugą zmianę
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 ja właśnie mam chill oucik [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 09:58_________________________________________________ Aloha śpiochy Wypraszam sobie. Musiałem qrrwa wstać dziś o siódmej do roboty! To się nie liczy bo w robocie też możesz spać Na dniówce nie. mówię Ci podpierdolę Cię kiedyś :naughty: Aloha śpiochy Wypraszam sobie. Musiałem qrrwa wstać dziś o siódmej do roboty! :polew: A ja mam weekend dopiero w poniedziałek na drugą zmianę Ja niestety weekend w robocie ale znowu będzie kilka dni wolnego...
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 jak Stasiu samopoczucie coś wspominałeś wczoraj na forum o małym wlewiku i jak :polew:
akjam Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 jak Stasiu samopoczucie coś wspominałeś wczoraj na forum o małym wlewiku i jak :polew: Nie wstał późno więc pewnie jest OK. :decayed:
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 jak Stasiu samopoczucie coś wspominałeś wczoraj na forum o małym wlewiku i jak :polew: Nie wstał późno więc pewnie jest OK. :decayed:
stanley Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 jak Stasiu samopoczucie coś wspominałeś wczoraj na forum o małym wlewiku i jak :polew: nie narzekam
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 jak Stasiu samopoczucie coś wspominałeś wczoraj na forum o małym wlewiku i jak :polew: nie narzekam dziś poprawka co ? ja idę na urodziny i już mnie telepie dlatego wczoraj odpuściłem
Rekomendowane odpowiedzi