Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 ja wlasnie wrocilem na hotel po robocie chyba zagladne co sie na miescie dzieje :gwizdanie: :gwizdanie: BTW To jutro na spota nie dotrzesz? ano kurde niestety nie bo będę tu siedział do piątku więc ten mój DRL będzie musiał poczekać ;( zas bedzie na rezanie zuberr psyt
diman Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 ja wlasnie wrocilem na hotel po robocie chyba zagladne co sie na miescie dzieje :gwizdanie: :gwizdanie: BTW To jutro na spota nie dotrzesz? ano kurde niestety nie bo będę tu siedział do piątku więc ten mój DRL będzie musiał poczekać ;( zas bedzie na rezanie zuberr psyt nie na rezanie już kasiory nie wydaję rodzinę mam
Miszka82 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 aha mnie jutro nie będzie a mam Kepucz i Musztardę Klubową mogę podrzucić komuś do Kato ewentualnie +- 10 km od Kato ale to w ciągu dnia
hubtychy Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Kepucz :polew: :polew: A co to takiego ?
diman Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Kepucz :polew: :polew: A co to takiego ? nie jeździsz na zloty to nie wiesz
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Kepucz :polew: :polew: A co to takiego ? tego sie nie da opisac slowami
hubtychy Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Kepucz :polew: :polew: A co to takiego ? nie jeździsz na zloty to nie wiesz Spoko spoko za tydzień będę to może się dowiem Później mam urlop to pewnie też mi jakiś termin podejdzie No a na koniec czeka mnie jeszcze ogólnopolski :gwizdanie:
akjam Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Dobra spiżdżam do roboty. Do za pół godziny. :polew: :polew: teraz mnie wkurviłeś dzwonię.....wiesz gdzie....więc pakuj biurko
Miszka82 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 zastanówta się i wyślijta PW rano wychodzę o 7 z domu więc muszę wiedzieć czy brać z chaty sprzęt [br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 20:14_________________________________________________ Dobra spiżdżam do roboty. Do za pół godziny. :polew: :polew: teraz mnie wkurviłeś dzwonię.....wiesz gdzie....więc pakuj biurko
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 zawiez Kezorowi tylko najpierw sie z nim skontaktuj
stanley Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 wiedziałem, że piwko mi pomoże :gwizdanie:
akjam Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 wiedziałem, że piwko mi pomoże :gwizdanie:
diman Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Kepucz :polew: :polew: A co to takiego ? nie jeździsz na zloty to nie wiesz Spoko spoko za tydzień będę to może się dowiem Później mam urlop to pewnie też mi jakiś termin podejdzie No a na koniec czeka mnie jeszcze ogólnopolski :gwizdanie: mój najwcześniejszy ogólnopolski to bukowina dopiero w przeszłym roku ale tym razem jadę na bank chyba że nie dożyje
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 wiedziałem, że piwko mi pomoże :gwizdanie: jedno to za malo :gwizdanie:
akjam Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Kepucz :polew: :polew: A co to takiego ? nie jeździsz na zloty to nie wiesz Spoko spoko za tydzień będę to może się dowiem Później mam urlop to pewnie też mi jakiś termin podejdzie No a na koniec czeka mnie jeszcze ogólnopolski :gwizdanie: mój najwcześniejszy ogólnopolski to bukowina dopiero w przeszłym roku ale tym razem jadę na bank chyba że nie dożyje Musisz się dobrze prowadzić. :naughty: wiedziałem, że piwko mi pomoże :gwizdanie: jedno to za malo :gwizdanie: No od jednego się zaczyna...
hubtychy Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 wiedziałem, że piwko mi pomoże :gwizdanie: Piwko zawsze pomaga Kepucz :polew: :polew: A co to takiego ? nie jeździsz na zloty to nie wiesz Spoko spoko za tydzień będę to może się dowiem Później mam urlop to pewnie też mi jakiś termin podejdzie No a na koniec czeka mnie jeszcze ogólnopolski :gwizdanie: mój najwcześniejszy ogólnopolski to bukowina dopiero w przeszłym roku ale tym razem jadę na bank chyba że nie dożyje Ja jadę do Samociążka,już nawet opłacony mam w całości
diman Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 wiedziałem, że piwko mi pomoże :gwizdanie: Piwko zawsze pomaga Kepucz :polew: :polew: A co to takiego ? nie jeździsz na zloty to nie wiesz Spoko spoko za tydzień będę to może się dowiem Później mam urlop to pewnie też mi jakiś termin podejdzie No a na koniec czeka mnie jeszcze ogólnopolski :gwizdanie: mój najwcześniejszy ogólnopolski to bukowina dopiero w przeszłym roku ale tym razem jadę na bank chyba że nie dożyje Ja jadę do Samociążka,już nawet opłacony mam w całości widziałem będziecie Śląsk reprezentować z Mironem
hubtychy Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 wiedziałem, że piwko mi pomoże :gwizdanie: Piwko zawsze pomaga Kepucz :polew: :polew: A co to takiego ? nie jeździsz na zloty to nie wiesz Spoko spoko za tydzień będę to może się dowiem Później mam urlop to pewnie też mi jakiś termin podejdzie No a na koniec czeka mnie jeszcze ogólnopolski :gwizdanie: mój najwcześniejszy ogólnopolski to bukowina dopiero w przeszłym roku ale tym razem jadę na bank chyba że nie dożyje Ja jadę do Samociążka,już nawet opłacony mam w całości widziałem będziecie Śląsk reprezentować z Mironem No ja to świerzak jestem ale będę reprezentował godnie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 No ja to świerzak jestem ale będę reprezentował godnie :gwizdanie: ciekawe czy wrocisz z kropkiem
hubtychy Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 No ja to świerzak jestem ale będę reprezentował godnie :gwizdanie: ciekawe czy wrocisz z kropkiem Z kropkiem ???
Rekomendowane odpowiedzi