Kędzior Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 prze koles najlepsze 0.29 :kox: i po pracy jeszcze jutroo Ty chyba na pół etatu robisz na caly ale wyplaty jak za pol etatu
akjam Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 prze koles najlepsze 0.29 :kox: :wallbash: :wallbash:
Kędzior Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 prze koles najlepsze 0.29 :kox: :wallbash: :wallbash: o co ci chodzi?
stanley Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 prze koles najlepsze 0.29 :kox: i po pracy jeszcze jutroo Ty chyba na pół etatu robisz na caly ale wyplaty jak za pol etatu było 2 dni temu w wątku o piłce nożnej a koleś jest idiotą
Kędzior Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 prze koles najlepsze 0.29 :kox: i po pracy jeszcze jutroo Ty chyba na pół etatu robisz na caly ale wyplaty jak za pol etatu było 2 dni temu w wątku o piłce nożnej a koleś jest idiotą no co ty gadasz luzny ziomek z niego
hornet Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Siema byki.... wybiera się ktoś ma memoriał Huberta Jerzego Wagnera do spodka ? Jak coś to jestem cały weekend z żonką w hotelu obok spodka więc można jakiś browarek zrobić po meczu
stanley Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Siema byki.... wybiera się ktoś ma memoriał Huberta Jerzego Wagnera do spodka ? Jak coś to jestem cały weekend z żonką w hotelu obok spodka więc można jakiś browarek zrobić po meczu ja wyczekuję narodzin małej, więc niestety do spodka się nie wybieram, ale jeśli będzie opcja, to piwko chętnie
akjam Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 prze koles najlepsze 0.29 :kox: :wallbash: :wallbash: o co ci chodzi? No qrrwa wizytówka Polski! :wallbash: Siema byki.... wybiera się ktoś ma memoriał Huberta Jerzego Wagnera do spodka ? Jak coś to jestem cały weekend z żonką w hotelu obok spodka więc można jakiś browarek zrobić po meczu Ja chyba będę...
hornet Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Ja chyba będę... to jakoś się jeszcze zgadamy na pw przed naszym wyjazdem. Do nas dzisiaj doszły bilety
Miszka82 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 jednak musiałem dziś pracować i dopiero skończyłem za to jutro Day Off
akjam Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Ja chyba będę... to jakoś się jeszcze zgadamy na pw przed naszym wyjazdem. Do nas dzisiaj doszły bilety jednak musiałem dziś pracować i dopiero skończyłem za to jutro Day Off Ja też jutro wolne ale może polecę na DE. Chce ktoś jakąś RS4 albo S4kę...
Miszka82 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Ja chyba będę... to jakoś się jeszcze zgadamy na pw przed naszym wyjazdem. Do nas dzisiaj doszły bilety jednak musiałem dziś pracować i dopiero skończyłem za to jutro Day Off Ja też jutro wolne ale może polecę na DE. Chce ktoś jakąś RS4 albo S4kę... rzuć mi okiem na e46 poliftowe 330XD może być bez X bo mało tego jest
stanley Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Ja chyba będę... to jakoś się jeszcze zgadamy na pw przed naszym wyjazdem. Do nas dzisiaj doszły bilety jednak musiałem dziś pracować i dopiero skończyłem za to jutro Day Off Ja też jutro wolne ale może polecę na DE. Chce ktoś jakąś RS4 albo S4kę... chcieć, to ja chcę
akjam Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Ja chyba będę... to jakoś się jeszcze zgadamy na pw przed naszym wyjazdem. Do nas dzisiaj doszły bilety jednak musiałem dziś pracować i dopiero skończyłem za to jutro Day Off Ja też jutro wolne ale może polecę na DE. Chce ktoś jakąś RS4 albo S4kę... rzuć mi okiem na e46 poliftowe 330XD może być bez X bo mało tego jest zERKNĘ JAK COŚ BĘDZIE. Ja chyba będę... to jakoś się jeszcze zgadamy na pw przed naszym wyjazdem. Do nas dzisiaj doszły bilety jednak musiałem dziś pracować i dopiero skończyłem za to jutro Day Off Ja też jutro wolne ale może polecę na DE. Chce ktoś jakąś RS4 albo S4kę... chcieć, to ja chcę :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 pany w ogóle to dmuchałem dziś rano w balonik.......stres jak skurwisyn bo obtrąbiłem wczoraj połówkę prawie sam, Ula sieknęła ze 2 dryny, i rano ok 10 jadąc taką boczną drogą zatrzymywali wszystkich po kolei, czułem się dobrze ale serce mocniej zabiło, zauważyłem ich jakieś 100m przede mną i myślę sobie że już nic nie zrobię i idę na żywioł, jeszcze na telefonie wisiałem........dmuchnąłem i o dziwo 0.0
akjam Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 pany w ogóle to dmuchałem dziś rano w balonik.......stres jak skurwisyn bo obtrąbiłem wczoraj połówkę prawie sam, Ula sieknęła ze 2 dryny, i rano ok 10 jadąc taką boczną drogą zatrzymywali wszystkich po kolei, czułem się dobrze ale serce mocniej zabiło, zauważyłem ich jakieś 100m przede mną i myślę sobie że już nic nie zrobię i idę na żywioł, jeszcze na telefonie wisiałem........dmuchnąłem i o dziwo 0.0 Piłeś? Nie jedź !!! WŁĄCZ MYŚLENIE KP 1 ...
Miszka82 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 pany w ogóle to dmuchałem dziś rano w balonik.......stres jak skurwisyn bo obtrąbiłem wczoraj połówkę prawie sam, Ula sieknęła ze 2 dryny, i rano ok 10 jadąc taką boczną drogą zatrzymywali wszystkich po kolei, czułem się dobrze ale serce mocniej zabiło, zauważyłem ich jakieś 100m przede mną i myślę sobie że już nic nie zrobię i idę na żywioł, jeszcze na telefonie wisiałem........dmuchnąłem i o dziwo 0.0 Piłeś? Nie jedź !!! WŁĄCZ MYŚLENIE KP 1 [/url]... nie przesadzaj.....
Rekomendowane odpowiedzi