Kędzior Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 siema z samiuskiego rana, odziwo swieci slonce musi jeszcze poczekać, ujowo by było jakby moja ciężarna żona wiozła mnie samochodem na swój poród hmm nie znam jej ale raczej miałaby ciężko utrzymać kierownicę przy skurczach co kilkanaście sekund juz to sobie wyobrazam jak Basia prowadzi auto ze skurczami a ty obok siedzisz na bani i do niej gadasz zeby tak nie cisla mocno bo jeszcze turbo niezagrzane :polew: :polew:
Kanar Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 siema z samiuskiego rana, odziwo swieci slonce musi jeszcze poczekać, ujowo by było jakby moja ciężarna żona wiozła mnie samochodem na swój poród hmm nie znam jej ale raczej miałaby ciężko utrzymać kierownicę przy skurczach co kilkanaście sekund juz to sobie wyobrazam jak Basia prowadzi auto ze skurczami a ty obok siedzisz na bani i do niej gadasz zeby tak nie cisla mocno bo jeszcze turbo niezagrzane :polew: :polew: Basia!! ale do 3 tyś obrotów! :polew:
stanley Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 morgen zostały mi 2 piwa w lodówce na dzisiaj
diman Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 morgen zostały mi 2 piwa w lodówce na dzisiaj tylko ich nie pij bo cie na porodówkę nie wpuszczą
Miszka82 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 i po rowerku, trzeba pomyśleć nad wieczorem
akjam Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 i po rowerku, trzeba pomyśleć nad wieczorem Ja już mam zaplanowany. Robota..
Miszka82 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 i po rowerku, trzeba pomyśleć nad wieczorem Ja już mam zaplanowany. Robota.. no też tylko nie wiem czy 0,7 czy liter
akjam Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 i po rowerku, trzeba pomyśleć nad wieczorem Ja już mam zaplanowany. Robota.. no też tylko nie wiem czy 0,7 czy liter No weź litra!
Miszka82 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 i po rowerku, trzeba pomyśleć nad wieczorem Ja już mam zaplanowany. Robota.. no też tylko nie wiem czy 0,7 czy liter No weź litra! litr na dwóch na dobry początek wieczoru :gwizdanie:
addassko Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 a ja juz z pracy pozdrawiam... do 6 zleci
akjam Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 i po rowerku, trzeba pomyśleć nad wieczorem Ja już mam zaplanowany. Robota.. no też tylko nie wiem czy 0,7 czy liter No weź litra! litr na dwóch na dobry początek wieczoru :gwizdanie: :gwizdanie: a ja juz z pracy pozdrawiam... do 6 zleci Ja do ósmej...
addassko Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 i po rowerku, trzeba pomyśleć nad wieczorem Ja już mam zaplanowany. Robota.. no też tylko nie wiem czy 0,7 czy liter No weź litra! litr na dwóch na dobry początek wieczoru :gwizdanie: :gwizdanie: a ja juz z pracy pozdrawiam... do 6 zleci Ja do ósmej... ale powoli leci...
stanley Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 z wieczora po piweczku ku*rwa, nie wiedziałem, że na dolinie nie można się ze smakiem lanego napić, wszystkiete knajpy tam, to porażki
diman Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 a ja po rodzinnej imprezce i trochę bania się wkręciła
stanley Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 a ja po rodzinnej imprezce i trochę bania się wkręciła
Biszczan Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Ja skromnie pięć browarków, jeszcze dwa w lodówce się chłodzą... w Mysłowicach, gdy jest wiosna, lato można chociaż na rynku na dworze się napić bro:)
Kanar Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 goście weselni porozwożeni moźns iść spać
Rekomendowane odpowiedzi