stanley Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 nie zanosi się dzisiaj na poród więc psyt Żebyś się nie zdziwił... :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 nie zanosi się dzisiaj na poród więc psyt :gwizdanie: też tak myślałem i po mnie dzwoniła o 2 w nocy a ja po dwóch piwach i pełna chata gości dobra, to wpdać kto ma ochote kurde kusząca propozycja ale niestety nie dam rady ale kurde smaka mam się napić jak cholera ale spoko poczekamy aż się urodzi będzie konkretny powód
stanley Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 to kędzior już pewnie w szpitalu siedzi mówił, że mu dzisiaj nie pasuje [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 21:59_________________________________________________ dobranoc
diman Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 jakieś plany na dziś tak nuda dziwki gorzała i imprezy ale to są nudy więc nawet o tym nie pisałem
Miszka82 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 jakieś plany na dziś tak nuda dziwki gorzała i imprezy ale to są nudy więc nawet o tym nie pisałem
hubtychy Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 jakieś plany na dziś tak nuda dziwki gorzała i imprezy ale to są nudy więc nawet o tym nie pisałem Ja leczę kacyka i opiekuję się chrześniakiem.
Rekomendowane odpowiedzi