OKO Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Kac jest po fajkach Przestań palić to kac będzie mniejszy :gwizdanie: kac jest zdecydowanie po piwie - mam to sprawdzone - wypije 3 piwa i na drugi dzień mam kaca i wstręt do alkoholu, wypiję pół litra to na drugi dzień się czuję jak młody Bóg i chcę więcej to znaczy że jesteś alkoholikiem i dla podtrzymania funkcji życiowych musisz pić mocne alkohole
Kędzior Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 i po pracy, jeszcze tylko jutro i niedziela i jakos zleci hehe
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Kac jest po fajkach Przestań palić to kac będzie mniejszy :gwizdanie: kac jest zdecydowanie po piwie - mam to sprawdzone - wypije 3 piwa i na drugi dzień mam kaca i wstręt do alkoholu, wypiję pół litra to na drugi dzień się czuję jak młody Bóg i chcę więcej to znaczy że jesteś alkoholikiem i dla podtrzymania funkcji życiowych musisz pić mocne alkohole
OKO Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 jakie plany na łikend? wlewik? weakend zapowiada się grubbbbbbbbo a jeszcze stasiu nie zaprosił na pępkowe
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 jakie plany na łikend? wlewik? dziś pas, jutro pokerek więc może przy tym jakaś flaszeczka no ale nie ma co gdybać zobaczymy
Gość elvis80 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam wszystkich po długiej absencji ... służbowe sprawy rozjebały mi życie !!!!!!!!!!!!!! Ale już jestem i we wtorek raczej będę
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Już wszyscy chleją wódę? Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? ale mam smaki :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ale mam smaki po co się tak katujesz idź do sklepu i kup se ćwiortkę
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ale mam smaki po co się tak katujesz idź do sklepu i kup se ćwiortkę Patrzcie kto u Nas zawitał... Pewnie Stanley go zaprosił. :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=71715
Kędzior Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ale mam smaki po co się tak katujesz idź do sklepu i kup se ćwiortkę Patrzcie kto u Nas zawitał... Pewnie Stanley go zaprosił. :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=71715 hehe no stasiek go juz pokazywal ale mam smaki po co się tak katujesz idź do sklepu i kup se ćwiortkę jutro do roboty a wole niekusic losu :gwizdanie: Już wszyscy chleją wódę? Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? ale mam smaki :gwizdanie: taka godzina :polew:
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ale mam smaki po co się tak katujesz idź do sklepu i kup se ćwiortkę Patrzcie kto u Nas zawitał... Pewnie Stanley go zaprosił. :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=71715 stan już to wklejał swoją drogą fajnie szukacie
Rekomendowane odpowiedzi