stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 widze stasiu ze zaczales wstawac z kurami :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Sierpień 2011, 09:03_________________________________________________ Jacy wszyscy dziś grzeczni rano wstali... :gwizdanie: no niestety dzisiaj pobudka i na wrocek ale tym razem do rodziny no powiem Ci, że za niedługo to będę chyba chodził po świeży chlebek na otwarcie sklepu o 6rano
Bulczas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 po pogorii duzo ludkow bylo? Właśnie tak optymalnie dopiero koł 14 się trochę więcej zebrało. Ale z rana były pustki
Miszka82 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 co tam gałgany JOB leci na TVNie jest tam kilka fajnych tekstów ale film ogólnie kicha jak dla mnie
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 co tam gałgany JOB leci na TVNie jest tam kilka fajnych tekstów ale film ogólnie kicha jak dla mnie teksty są mega, np: 1. lubisz to suko 2. grozisz mi 3. siostra kierasa.....
Kędzior Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 co tam gałgany JOB leci na TVNie jest tam kilka fajnych tekstów ale film ogólnie kicha jak dla mnie kicha to jest z ciebie, a film jest spoko
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 co tam gałgany JOB leci na TVNie jest tam kilka fajnych tekstów ale film ogólnie kicha jak dla mnie kicha to jest z ciebie, a film jest spoko pewnie znowu mu "nie dała" i przyszedł wyżyć się na forum
Kędzior Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 co tam gałgany JOB leci na TVNie jest tam kilka fajnych tekstów ale film ogólnie kicha jak dla mnie kicha to jest z ciebie, a film jest spoko pewnie znowu mu "nie dała" i przyszedł wyżyć się na forum jak ktos jest slaby psychicznie to tak wlasnie jest
Miszka82 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 witam a ja sobie wziąłem dziś urlopik co tam gałgany JOB leci na TVNie jest tam kilka fajnych tekstów ale film ogólnie kicha jak dla mnie kicha to jest z ciebie, a film jest spoko pewnie znowu mu "nie dała" i przyszedł wyżyć się na forum prędzej moja mi da niż Twoja Tobie co tam gałgany JOB leci na TVNie jest tam kilka fajnych tekstów ale film ogólnie kicha jak dla mnie kicha to jest z ciebie, a film jest spoko pewnie znowu mu "nie dała" i przyszedł wyżyć się na forum jak ktos jest slaby psychicznie to tak wlasnie jest a Ty spiżdżaj pod paputa gdzie Twoje miejsce
Rekomendowane odpowiedzi