Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 zimny zuberek razzz zimne tychy mimo najszczerszych chęci nie picia...moja przywiozła 0,7 łychy i chyba zamoczę mordę lajtowo
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 zimny zuberek razzz zimne tychy mimo najszczerszych chęci nie picia...moja przywiozła 0,7 łychy i chyba zamoczę mordę lajtowo natury nie da się oszukać
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 zimny zuberek razzz zimne tychy mimo najszczerszych chęci nie picia...moja przywiozła 0,7 łychy i chyba zamoczę mordę lajtowo wiedzialem, pozatym potwierdze to co napisal stasiek, natury oszukac sie nie da
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 zimny zuberek razzz zimne tychy mimo najszczerszych chęci nie picia...moja przywiozła 0,7 łychy i chyba zamoczę mordę lajtowo wiedzialem, pozatym potwierdze to co napisal stasiek, natury oszukac sie nie da bo Miszka to prosty chop.... jak my
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 zimny zuberek razzz zimne tychy mimo najszczerszych chęci nie picia...moja przywiozła 0,7 łychy i chyba zamoczę mordę lajtowo wiedzialem, pozatym potwierdze to co napisal stasiek, natury oszukac sie nie da mamusie oszukasz , tatusia oszukasz ale życia nie oszukasz [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 22:34_________________________________________________ zimny zuberek razzz zimne tychy mimo najszczerszych chęci nie picia...moja przywiozła 0,7 łychy i chyba zamoczę mordę lajtowo wiedzialem, pozatym potwierdze to co napisal stasiek, natury oszukac sie nie da bo Miszka to prosty chop.... jak my
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 zimny zuberek razzz zimne tychy mimo najszczerszych chęci nie picia...moja przywiozła 0,7 łychy i chyba zamoczę mordę lajtowo wiedzialem, pozatym potwierdze to co napisal stasiek, natury oszukac sie nie da bo Miszka to prosty chop.... jak my :good: mamusie oszukasz , tatusia oszukasz ale życia nie oszukasz no dokladnie :>
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 idę se polać drugiego i ostatniego ( no może przedostatniego)
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 idę se polać drugiego i ostatniego ( no może przedostatniego) ja yhymm :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 idę se polać drugiego i ostatniego ( no może przedostatniego) kogo ty chcesz oszukac
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 idę se polać drugiego i ostatniego ( no może przedostatniego) kogo ty chcesz oszukac mamusie i tatusia
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 idę se polać drugiego i ostatniego ( no może przedostatniego) kogo ty chcesz oszukac mamusie i tatusia no raczej bo mnie nie oszukasz
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 idę se polać drugiego i ostatniego ( no może przedostatniego) kogo ty chcesz oszukac mamusie i tatusia no raczej bo mnie nie oszukasz ciebie też ociulałem bo piję już 3-go
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 idę se polać drugiego i ostatniego ( no może przedostatniego) kogo ty chcesz oszukac mamusie i tatusia no raczej bo mnie nie oszukasz ciebie też ociulałem bo piję już 3-go niepier*ol wiem ze 4tego
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ja też zmykam kulturalnie, dobranoc
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 pora spać chlory :thumbdown: to cię obudzę w porze nocnego karmienia cffaniaku
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 pora spać chlory :thumbdown: to cię obudzę w porze nocnego karmienia cffaniaku tylko sprobuj...
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 pora spać chlory :thumbdown: to cię obudzę w porze nocnego karmienia cffaniaku o której karmisz to się zgadamy ja gdzieś około 2.30 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi