diman Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 byłem dwa razy na letnim i było za***iście co prawda w pile było dużo lepiej niż w Jarosławcu ale było fajnie a tu czytam takie ekscesy masakra jakaś nie ma jak bukowina już mówię dzisiaj że w tym roku na zimowy jadę :kox:
hubtychy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ano były normalne domki. :gwizdanie: Wersalka,łóżko,szafa,stół dwa krzesła i radio. Zdjęcia dodałem na ogólnopolskie.
krolu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 jak to ogladam to lipa straszna, lepsze warunki beda na chechle
hubtychy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja to chyba dopiero na zimowy pojadę,bo słyszałem że tam to można w ciemno jechać.
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 ok idę w kimę jutro trzeba ciężko pracować choć bezrobocie coraz bliżej ciekawe jak smakuje kuroniówka
krolu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 ok idę w kimę jutro trzeba ciężko pracować choć bezrobocie coraz bliżej ciekawe jak smakuje kuroniówka będziemy razem na bezrobociu siedzieć :naughty: :naughty:
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 ok idę w kimę jutro trzeba ciężko pracować choć bezrobocie coraz bliżej ciekawe jak smakuje kuroniówka będziemy razem na bezrobociu siedzieć :naughty: :naughty: zawsze raźniej
krolu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 ok idę w kimę jutro trzeba ciężko pracować choć bezrobocie coraz bliżej ciekawe jak smakuje kuroniówka będziemy razem na bezrobociu siedzieć :naughty: :naughty: zawsze raźniej tylko jak sie sam zwolnie to mi nie dadzą .... ale to nic "stare" będą nas utrzymywać :kox:
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 robota to głupota..... picie to jest życie ok idę w kimę jutro trzeba ciężko pracować choć bezrobocie coraz bliżej ciekawe jak smakuje kuroniówka będziemy razem na bezrobociu siedzieć :naughty: :naughty: zawsze raźniej tylko jak sie sam zwolnie to mi nie dadzą .... ale to nic "stare" będą nas utrzymywać :kox: no mnie czeka odprawa bo firma pada
diman Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 robota to głupota..... też tak myślę moja mnie jakoś utrzyma a ja się zajmę małym :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 robota to głupota..... też tak myślę moja mnie jakoś utrzyma a ja się zajmę małym :gwizdanie: założymy koło niepracujących tatusiów i bedzie życie jak w madrycie
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 robota to głupota..... też tak myślę moja mnie jakoś utrzyma a ja się zajmę małym :gwizdanie: też się na to piszę oczywiście z moją
diman Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 robota to głupota..... też tak myślę moja mnie jakoś utrzyma a ja się zajmę małym :gwizdanie: założymy koło niepracujących tatusiów i bedzie życie jak w madrycie jest git zrobi się obiad i później do knajpy z dzieciakiem
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 dobra Pany idę w kimkę [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 22:46_________________________________________________trzeba cisnąć w kimono
Kędzior Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 i powrocilem z pogorii patrze na ogolnopolski i normalnie niewierze masakra
hubtychy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 patrze na ogolnopolski i normalnie niewierze masakra Uwierz,bo tak było Byłem tam
Kędzior Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 patrze na ogolnopolski i normalnie niewierze masakra Uwierz,bo tak było Byłem tam za takie pieniadze to brak slow ja bym sie domagal zwrotu kosztow, jestem ciakwe co napisze makaveli
hubtychy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 patrze na ogolnopolski i normalnie niewierze masakra Uwierz,bo tak było Byłem tam za takie pieniadze to brak slow ja bym sie domagal zwrotu kosztow, jestem ciakwe co napisze makaveli Makaveli tylko czyta i się nie wypowiada. Też mu pewnie trochę głupio bo chciał dobrze,ale właściciele ośrodka polecieli w kulki delikatnie mówiąc.
Rekomendowane odpowiedzi