addassko Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 i do wieczora na spocie szykuj sie psychicznie - tez bede
akjam Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 No ja chyba też dotrę. Tymczasem spiżdżam się drzemnąć.
Mario22 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Siema katowice... ja dzis odpadam druga zmiana...
hubtychy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 z rana Siema katowice... ja dzis odpadam druga zmiana... Mam to samo niestety
Miszka82 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 a ja właśnie miałem kolizję drogową głupi c**j z prawego pasa przez środkowy i nawrotkę chciał zrobić ale niestety dopadłem go na moim pasie, idiota jeszcze do mnie, że ja widząc, że on ma włączony migacz powinienem ustąpić pierwszeństwa no to szybka piłka panie albo pan bierzesz winę na siebie bo to oczywiste albo dzwonimy po Policję - on na to OK dzwoń pan na Polcję no i oczywiście jego wina... ale 1,5h jestem w d*pie i cały dzień mi się przez chvja posypał
Seski Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 a ja właśnie miałem kolizję drogową głupi ch*** z prawego pasa przez środkowy i nawrotkę chciał zrobić ale niestety dopadłem go na moim pasie, idiota jeszcze do mnie, że ja widząc, że on ma włączony migacz powinienem ustąpić pierwszeństwa no to szybka piłka panie albo pan bierzesz winę na siebie bo to oczywiste albo dzwonimy po Policję - on na to OK dzwoń pan na Polcję no i oczywiście jego wina... ale 1,5h jestem w pupie i cały dzień mi się przez chvja posypał oj biedny planu nie zrobisz... ale przynajmniej odpoczniesz
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 a ja właśnie miałem kolizję drogową głupi ch*** z prawego pasa przez środkowy i nawrotkę chciał zrobić ale niestety dopadłem go na moim pasie, idiota jeszcze do mnie, że ja widząc, że on ma włączony migacz powinienem ustąpić pierwszeństwa no to szybka piłka panie albo pan bierzesz winę na siebie bo to oczywiste albo dzwonimy po Policję - on na to OK dzwoń pan na Polcję no i oczywiście jego wina... ale 1,5h jestem w pupie i cały dzień mi się przez chvja posypał oczywiście nie hamowałeś
hubtychy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 a ja właśnie miałem kolizję drogową głupi ch*** z prawego pasa przez środkowy i nawrotkę chciał zrobić ale niestety dopadłem go na moim pasie, idiota jeszcze do mnie, że ja widząc, że on ma włączony migacz powinienem ustąpić pierwszeństwa no to szybka piłka panie albo pan bierzesz winę na siebie bo to oczywiste albo dzwonimy po Policję - on na to OK dzwoń pan na Polcję no i oczywiście jego wina... ale 1,5h jestem w pupie i cały dzień mi się przez chvja posypał oczywiście nie hamowałeś Teraz ja to bym hamował ale starym autem to jeszcze bym gaz w podłogę docisnął
Kanar Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 głupi ch*** z prawego pasa przez środkowy i nawrotkę chciał zrobić sprzedałbym liścia chyba takiemu leszczowi.. szkoda że już nie mam poloneza - on sie idealnie nadawał do takich akcji wywracania na dach
Seski Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 i co miszka już masz zastępczaka i zapierdzielasz dalej? :gwizdanie:
keżor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 a ja właśnie miałem kolizję drogową głupi ch*** z prawego pasa przez środkowy i nawrotkę chciał zrobić ale niestety dopadłem go na moim pasie, idiota jeszcze do mnie, że ja widząc, że on ma włączony migacz powinienem ustąpić pierwszeństwa no to szybka piłka panie albo pan bierzesz winę na siebie bo to oczywiste albo dzwonimy po Policję - on na to OK dzwoń pan na Polcję no i oczywiście jego wina... ale 1,5h jestem w pupie i cały dzień mi się przez chvja posypał czemu ja takich nie spotykam ? JAK (nie) PODRYWAĆ DZIEWCZYNY !!! 4
Rekomendowane odpowiedzi