Mario22 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 i weekendzik To się pakuj pod namioty niestety niejade, musze sie twoja zaopiekowac No mówiła mi że woli ciebie.... odemnie.... na szczęście twoja mówi to samo omnie... :kox:
Kędzior Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 i weekendzik To się pakuj pod namioty niestety niejade, musze sie twoja zaopiekowac No mówiła mi że woli ciebie.... odemnie.... na szczęście twoja mówi to samo omnie... :kox: zamiana?
Mario22 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 i weekendzik To się pakuj pod namioty niestety niejade, musze sie twoja zaopiekowac No mówiła mi że woli ciebie.... odemnie.... na szczęście twoja mówi to samo omnie... :kox: zamiana? Lekko :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 smaki mam jakies :gwizdanie: otwórz , czekam na dole :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 smaki mam jakies :gwizdanie: otwórz , czekam na dole :gwizdanie: Laurent Pepper - Shimmy Shake[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 19:50_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 no to psyt chlor wypraszam sobie przestan hehehe
oprych Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Witam przyjechał bym na spocik ale nawet nie mam naklejki klubowej ;( a już nie mowie o ramkach ;( a poza tym nikogo nie znam a tym bardziej moja oooo nic takiego w sobie nie ma - dzielone lampy, radio nie ori, nawet nie ma boos a już nie mowie o całej reszcie tak jak te które się w tym poście ogląda
stanley Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Witam przyjechał bym na spocik ale nawet nie mam naklejki klubowej ;( a już nie mowie o ramkach ;( a poza tym nikogo nie znam a tym bardziej moja oooo nic takiego w sobie nie ma - dzielone lampy, radio nie ori, nawet nie ma boos a już nie mowie o całej reszcie tak jak te które się w tym poście ogląda nic się nie martw, nasze spoty nie wyglądają jak w szybkich i wściekłych Są zwykłe sedany o rodzinne kombi
keżor Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 Witam przyjechał bym na spocik ale nawet nie mam naklejki klubowej ;( a już nie mowie o ramkach ;( a poza tym nikogo nie znam a tym bardziej moja oooo nic takiego w sobie nie ma - dzielone lampy, radio nie ori, nawet nie ma boos a już nie mowie o całej reszcie tak jak te które się w tym poście ogląda weź 4 fajne cipeczki i możesz nawet focusem przyjechać a tak na poważnie , to ja też mam prawie seryjne auto i przyjeżdżam na spoty [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 22:30_________________________________________________ ale mosz afn a Ty byś raz za czas też sie pokazał
Kędzior Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Witam przyjechał bym na spocik ale nawet nie mam naklejki klubowej ;( a już nie mowie o ramkach ;( a poza tym nikogo nie znam a tym bardziej moja oooo nic takiego w sobie nie ma - dzielone lampy, radio nie ori, nawet nie ma boos a już nie mowie o całej reszcie tak jak te które się w tym poście ogląda ja jak pierwszy raz przyjechalem to tez nikogo nie znalem
hubtychy Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Witam przyjechał bym na spocik ale nawet nie mam naklejki klubowej ;( a już nie mowie o ramkach ;( a poza tym nikogo nie znam a tym bardziej moja oooo nic takiego w sobie nie ma - dzielone lampy, radio nie ori, nawet nie ma boos a już nie mowie o całej reszcie tak jak te które się w tym poście ogląda Nic się nie przejmuj,ja też ich nie znałem i do tej pory kojarzę tylko kilka osób.Co prawda byłem tylko dwa razy na spocie bo tak mi się jakoś terminy ujowo poukładały że częściej nie dałem rady Ale teraz będę się starał to nadrobić. no to psyt psyt :gwizdanie:
oprych Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 no tak ale Wy się wszyscy znacie a ja co mam sobie na szybie napisać ze pierwszy raz keżor (jak zabiore ze soba 4 fajne cipeczki to Ci sie głupio zrobić może) a tak na poważnie nawet nie wiedział bym z kim zacząć rozmawiać keżor ( tak Ty masz prawie seryjna furke - prawie)
Kędzior Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 także tego :gwizdanie: kolejne? no tak ale Wy się wszyscy znacie a ja co mam sobie na szybie napisać ze pierwszy raz keżor (jak zabiore ze soba 4 fajne cipeczki to Ci sie głupio zrobić może) a tak na poważnie nawet nie wiedział bym z kim zacząć rozmawiać keżor ( tak Ty masz prawie seryjna furke - prawie) spoko poznamy ze jestes nowy hehe
oprych Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 poznacie na pewno nic tak ujowo nie wygląda jak Srebrna Strzała z czarnymi relingami
Rekomendowane odpowiedzi