keżor Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 keżor (jak zabiore ze soba 4 fajne cipeczki to Ci sie głupio zrobić może) nie nie wierze , nie zrobisz a tak na poważnie nawet nie wiedział bym z kim zacząć rozmawiać co Ty nigdy nie zmianiłeś klas w szkole ? nie poszedłeś pierwszy raz do roboty ? nie gadałeś nigdy pierwszy raz z dziewczyną ? dasz rade , jesteśmy z tej samej gliny co Ty chyba , że nie jesteś pojebany keżor ( tak Ty masz prawie seryjna furke - prawie) pare kosmetycznych zmian [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 23:09_________________________________________________ poznacie na pewno nic tak ujowo nie wygląda jak Srebrna Strzała z czarnymi relingami Oko i Victor se chwalą
Kędzior Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 a tak na poważnie nawet nie wiedział bym z kim zacząć rozmawiać co Ty nigdy nie zmianiłeś klas w szkole ? nie poszedłeś pierwszy raz do roboty ? nie gadałeś nigdy pierwszy raz z dziewczyną ? dasz rade , jesteśmy z tej samej gliny co Ty chyba , że nie jesteś pojebany czub :polew:
oprych Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 dobra dobra już pośmialiście się. zrobię wszystko aby przyjechać a szczególnie żeby poznać osobiście Tego jego mościa co mu nawet Focus nie przeszkadza
stanley Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 to kto teraz na spocie bierze z d.u.p.y. do buzi ?
Kędzior Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 to kto teraz na spocie bierze z d.u.p.y. do buzi ? napewno zachecacie nowych do spotow :polew:
oprych Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 nie wypowiem sie na tak głupie teksty a pomysłodawca niech juz dzisiaj trenuje wciskajać cytryny w D. i policzki bo bez treningu może boleć
stanley Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 to kto teraz na spocie bierze z d.u.p.y. do buzi ? napewno zachecacie nowych do spotow :polew: jeden woli córkę, drugi teściową [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 23:20_________________________________________________ nie wypowiem sie na tak głupie teksty a pomysłodawca niech juz dzisiaj trenuje wciskajać cytryny w D. i policzki bo bez treningu może boleć już jesteś mój
keżor Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 dobra dobra już pośmialiście się. zrobię wszystko aby przyjechać a szczególnie żeby poznać osobiście Tego jego mościa co mu nawet Focus nie przeszkadza przeszedłem kiedyś undergrounda2 focusem jedynką no i jeden koleś wpada focusem na spoty [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________ już jesteś mój nie wchodź na forum po pijoku
hubtychy Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 :polew: :polew: Nie mogę z kim ja się zadaję Soprano nie przejmuj się każdy miał swój pierwszy raz na spocie[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 23:22_________________________________________________ to kto teraz na spocie bierze z d.u.p.y. do buzi ? napewno zachecacie nowych do spotow :polew: jeden woli córkę, drugi teściową [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 23:20_________________________________________________ nie wypowiem sie na tak głupie teksty a pomysłodawca niech juz dzisiaj trenuje wciskajać cytryny w D. i policzki bo bez treningu może boleć już jesteś mój A Stan wyposzczony jest :polew:
stanley Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 :polew: :polew: Nie mogę z kim ja się zadaję Soprano nie przejmuj się każdy miał swój pierwszy raz na spocie[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 23:22_________________________________________________ to kto teraz na spocie bierze z d.u.p.y. do buzi ? napewno zachecacie nowych do spotow :polew: jeden woli córkę, drugi teściową [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 23:20_________________________________________________ nie wypowiem sie na tak głupie teksty a pomysłodawca niech juz dzisiaj trenuje wciskajać cytryny w D. i policzki bo bez treningu może boleć już jesteś mój A Stan wyposzczony jest :polew: a Ty z kim miałeś swój pierwszy raz ? :gwizdanie: Ja dalej czekam
keżor Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 jeszcze Stasiu może pożałować tych słów jak sie Soprano okaże wielką murzyńską recydywą
oprych Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 ale ze niby co już trenujesz ? bo nie zrozumiałem chyba sobie nagrabiłem dobra dobra żarty żartami postaram się przyjechać
Kędzior Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 ale ze niby co już trenujesz ? bo nie zrozumiałem chyba sobie nagrabiłem dobra dobra żarty żartami postaram się przyjechać przyjezdzaj, nudy jak widzisz niema :decayed: jeszcze Stasiu może pożałować tych słów jak sie Soprano okaże wielką murzyńską recydywą longlong hehe
hubtychy Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 :polew: :polew: Nie mogę z kim ja się zadaję Soprano nie przejmuj się każdy miał swój pierwszy raz na spocie[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 23:22_________________________________________________ to kto teraz na spocie bierze z d.u.p.y. do buzi ? napewno zachecacie nowych do spotow :polew: jeden woli córkę, drugi teściową [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 23:20_________________________________________________ nie wypowiem sie na tak głupie teksty a pomysłodawca niech juz dzisiaj trenuje wciskajać cytryny w D. i policzki bo bez treningu może boleć już jesteś mój A Stan wyposzczony jest :polew: a Ty z kim miałeś swój pierwszy raz ? :gwizdanie: Ja dalej czekam Już miałem coś powiedzieć ale... ...wolę ugryźć się w język
hubtychy Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 ale ze niby co już trenujesz ? bo nie zrozumiałem chyba sobie nagrabiłem dobra dobra żarty żartami postaram się przyjechać Ale pamiętaj że ze spotów wraca się autobusem :gwizdanie: Po pijaku się nie prowadzi :polew:
hubtychy Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 autobusem - a co to ??? Mamy specjalny klubowy co rozwozi nas do domów
oprych Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 ja nie potrzebuje złoże kanapę i z 3 cipkami do tyłu a jedna nas to domu zawiezie
Rekomendowane odpowiedzi