stanley Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 odwiedziliśmy chlorów pod namiotami, bedzie tam dzisiaj grubo
diman Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 odwiedziliśmy chlorów pod namiotami, bedzie tam dzisiaj grubo chyba jednak będzie luzik chociaż kędzior otworzył browara wiec może
Kędzior Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 i powrocilismy, bylo spokojnie i mega wesolo
keżor Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 ej Ciuliczki , może byśmy sie kiedyś wybrali na laserowego paintballa ? byłem wczoraj i fajna sprawa mimo , że nie boli. Ale też nie trzeba sie czołgać , skakać itp . normalna napierdalanka jak quake
Kędzior Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 ej Ciuliczki , może byśmy sie kiedyś wybrali na laserowego paintballa ? byłem wczoraj i fajna sprawa mimo , że nie boli. Ale też nie trzeba sie czołgać , skakać itp . normalna napierdalanka jak quake to hujnia
keżor Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 ale ja z moimi wyjebanymi plecami mogłem pograć
Mario22 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Nawiązując do rozmowy podczas wypadu pod namioty wklejam obiecane fotki najlepszego Leona z Leon Klubu.... marzenie... Tamte lato.. I po małych modach teraz jest tak...
keżor Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 on ma nawet wahacze białe widziełem go kiedyś na forum leona
Kędzior Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 I po małych modach teraz jest tak... ladnie pomalowany ale na pole namiotowe takim bys niedojechal
Mario22 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 I po małych modach teraz jest tak... ladnie pomalowany ale na pole namiotowe takim bys niedojechal Jest mega lansiarski... :slina:
tolek85 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Dobra, czas wracać do rzeczywistości. Po lekkim spiciu się w środę, w piątek na Chechle… i sobotę z ojcem ciężko mi wczoraj było wrócić do normalności. Moim zdaniem lato pożegnaliśmy b. dobrze i chyba czas się ogarnąć i znów wrócić na pełne obroty do pracy P.S. Jutro na zlocie mnie nie będzie, bo leće w delegację do gorolowic :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi