addassko Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 pozdrawiam z upalnej Mariny i cieplutkiego ale zasolonego adriatyku ;)
zib0l Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Nie lubię poniedzialkow jak tez:p dlatego juz sobie zalatwilem L4
hubtychy Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 poniedziałek 30 stopni a ja mam gorączkę i pierwsze objawy grypy
stanley Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 poniedziałek 30 stopni a ja mam gorączkę i pierwsze objawy grypy tak to jest, jak się śpi bez majtek
zib0l Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 poniedziałek 30 stopni a ja mam gorączkę i pierwsze objawy grypy tak to jest, jak się śpi bez majtek tez mialem mini grype w tamtym tyg, po wypiciu zimnego piwa z rańca po pracy:D
akjam Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 poniedziałek 30 stopni a ja mam gorączkę i pierwsze objawy grypy tak to jest, jak się śpi bez majtek :decayed: Mnie coś brało w tamtym tygodniu i zacząłem brać antybiotyk ale jednak odstawiłem to świństwo i wybrałem się na mecz do Warszawy... Jak ręką odjął... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Adam, wezmę Ci to coś jutro na spota
Mario22 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Adam, wezmę Ci to coś jutro na spota No nie wiem jak to sobie wyobrażacie ale jutro spocisz a pogoda z d*py się szykuje... :confused4:
stanley Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Adam, wezmę Ci to coś jutro na spota No nie wiem jak to sobie wyobrażacie ale jutro spocisz a pogoda z d*py się szykuje... :confused4: City Rock zawsze otwarty A może by tak spot i meczyk w city rocku ?
Mario22 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Ja mam na rano... ale City Rock kusi.... :gwizdanie: :gwizdanie: fajna knajpka...
stanley Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Ja mam na rano... ale City Rock kusi.... :gwizdanie: :gwizdanie: fajna knajpka... kelnerki na ulicy mówią mi "dzień dobry"
Rekomendowane odpowiedzi