Bulczas Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 mnie dziś raczej nie będzie.. Rafał sprawdziłeś może ten uchwyt ? Szukałem w garażu ale nie widziałem pudełka więc pewnie został wyrzucony
keżor Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Krolu , jake uchwyt? może ja mam hehe ;] k**wa , dobry mecz ale ten j**any peszko sreszko mnie wkurwił jak nie wiem ... 3 sytuacje 100% i zj***ł no i szczęsny zawodnik meczu
krolu Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Krolu , jake uchwyt? może ja mam hehe ;] ku*** , dobry mecz ale ten j**any peszko sreszko mnie wkurwił jak nie wiem ... 3 sytuacje 100% i zj***ł no i szczęsny zawodnik meczu uchwyt na wskaźnik doładowania 60 mm....FAKT o tobie nie pomyślałem chcesz go pogonić? :kox:
keżor Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Krolu , jake uchwyt? może ja mam hehe ;] ku*** , dobry mecz ale ten j**any peszko sreszko mnie wkurwił jak nie wiem ... 3 sytuacje 100% i zj***ł no i szczęsny zawodnik meczu uchwyt na wskaźnik doładowania 60 mm....FAKT o tobie nie pomyślałem chcesz go pogonić? :kox: ja mam jakiś, ale na 52mm chyba , że se rozgrzejesz i rociągniesz
stanley Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Krolu , jake uchwyt? może ja mam hehe ;] ku*** , dobry mecz ale ten j**any peszko sreszko mnie wkurwił jak nie wiem ... 3 sytuacje 100% i zj***ł no i szczęsny zawodnik meczu uchwyt na wskaźnik doładowania 60 mm....FAKT o tobie nie pomyślałem chcesz go pogonić? :kox: ja mam jakiś, ale na 52mm chyba , że se rozgrzejesz i rociągniesz jakby był z metalu, było by łatwiej : napawać i przetoczyć
krolu Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Krolu , jake uchwyt? może ja mam hehe ;] ku*** , dobry mecz ale ten j**any peszko sreszko mnie wkurwił jak nie wiem ... 3 sytuacje 100% i zj***ł no i szczęsny zawodnik meczu uchwyt na wskaźnik doładowania 60 mm....FAKT o tobie nie pomyślałem chcesz go pogonić? :kox: ja mam jakiś, ale na 52mm chyba , że se rozgrzejesz i rociągniesz przywieź... bo moj ma tył cieńszy może przypasuje :gwizdanie:
keżor Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 j**ane niemce i jeszcze ten sędzia sędziujący pod niemców
Gość elvis80 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Kutasy ... Szkopy zaś dali d...
krolu Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Kutasy ... Szkopy zaś dali d... tylko kurFa nie "d."
Rekomendowane odpowiedzi