Miszka82 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 witam wszystkich... może zawitam jutro na spotkanie... jestem w okolicy więc szkoda by było się nie spotkać... sa jakieś przeciw lub za... pozdrawiam jestem za a nawet przeciw wpadaj kolego ok to podjadę z Chorzowa jak wcześniej skończę zajęcia... do 18:30 są wg planu... trafisz ?
malydd Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 witam wszystkich... może zawitam jutro na spotkanie... jestem w okolicy więc szkoda by było się nie spotkać... sa jakieś przeciw lub za... pozdrawiam jestem za a nawet przeciw wpadaj kolego ok to podjadę z Chorzowa jak wcześniej skończę zajęcia... do 18:30 są wg planu... trafisz ? trafię...juz obczaiłem drogę... dzięki...
krolu Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 witam wszystkich... może zawitam jutro na spotkanie... jestem w okolicy więc szkoda by było się nie spotkać... sa jakieś przeciw lub za... pozdrawiam jestem za a nawet przeciw wpadaj kolego ok to podjadę z Chorzowa jak wcześniej skończę zajęcia... do 18:30 są wg planu... :good:
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 witam wszystkich... może zawitam jutro na spotkanie... jestem w okolicy więc szkoda by było się nie spotkać... sa jakieś przeciw lub za... pozdrawiam jestem za a nawet przeciw wpadaj kolego ok to podjadę z Chorzowa jak wcześniej skończę zajęcia... do 18:30 są wg planu... trafisz ? trafię...juz obczaiłem drogę... dzięki... :good: ps ale se dojebłałem drina [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 22:07_________________________________________________ witam wszystkich... może zawitam jutro na spotkanie... jestem w okolicy więc szkoda by było się nie spotkać... sa jakieś przeciw lub za... pozdrawiam jestem za a nawet przeciw wpadaj kolego ok to podjadę z Chorzowa jak wcześniej skończę zajęcia... do 18:30 są wg planu... :good: :sick3: i byś się przywitał z wieczora :gwizdanie:
krolu Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 i byś się przywitał z wieczora :gwizdanie: nie chce mi się
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 i byś się przywitał z wieczora :gwizdanie: nie chce mi się cham i tyle
krolu Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 i byś się przywitał z wieczora :gwizdanie: nie chce mi się cham i tyle to i tak lepije niż chlor
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 i byś się przywitał z wieczora :gwizdanie: nie chce mi się cham i tyle to i tak lepije niż chlor czy ja wiem i cham i chlor piszę się przez ch więc jeden chuuuj
stanley Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Miszka, przywież na spota jakieś foty z Bułgarii
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Miszka, przywież na spota jakieś foty z Bułgarii powiem Ci że Bułgarki super laski - naprawdę ale fotek mało co robiłem tam
keżor Opublikowano 12 Września 2011 Autor Opublikowano 12 Września 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12182.msg2612914#msg2612914 widzisz Stasiu , ktoś Cie pobił w oponkach
Rekomendowane odpowiedzi