stanley Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 dmuchało dmuchało i znów coś się zjebało.. ;(
Kanar Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Wsadziłem AWX(bardziej mechanik :gwizdanie:) przejechałem 400m i przestało dmuchać. Nie podnosi się w ogóle sztanga. Vacuometr bede miał w poniedziałek spowrotem ale obstawiam za niskie podciśnienie więc aktualnie szukam sklepu z wężykami podciśnienia zna ktoś jakiś??
stanley Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Wsadziłem AWX(bardziej mechanik :gwizdanie:) przejechałem 400m i przestało dmuchać. Nie podnosi się w ogóle sztanga. Vacuometr bede miał w poniedziałek spowrotem ale obstawiam za niskie podciśnienie więc aktualnie szukam sklepu z wężykami podciśnienia zna ktoś jakiś?? ASO Inter Cars ?
stanley Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 na aso mnie nie stać chwilowo UPS :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 na aso mnie nie stać chwilowo Tak tylko B5 potrafi...na pewno miał Q...
stanley Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 na aso mnie nie stać chwilowo Tak tylko B5 potrafi...na pewno miał Q... quatrro kupują tylko Ci, którzy nie umieją jeździć ośką
Mario22 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 na aso mnie nie stać chwilowo Tak tylko B5 potrafi...na pewno miał Q... quatrro kupują tylko Ci, którzy nie umieją jeździć ośką Stan co poradzisz... to jeszcze nic takiego ale znam takich ciuli których nie stac na całe porsche i kupuja same felgi... to jest dopiero korba... :polew: a czasem nawet z nimi śpią,....
Seski Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 na aso mnie nie stać chwilowo Tak tylko B5 potrafi...na pewno miał Q... quatrro kupują tylko Ci, którzy nie umieją jeździć ośką Stan co poradzisz... to jeszcze nic takiego ale znam takich ciuli których nie stac na całe porsche i kupuja same felgi... to jest dopiero korba... :polew: a czasem nawet z nimi śpią,.... :polew:
stanley Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 na aso mnie nie stać chwilowo Tak tylko B5 potrafi...na pewno miał Q... quatrro kupują tylko Ci, którzy nie umieją jeździć ośką Stan co poradzisz... to jeszcze nic takiego ale znam takich ciuli których nie stac na całe porsche i kupuja same felgi... to jest dopiero korba... :polew: a czasem nawet z nimi śpią,....
Pucek Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Bo nie będę się zniżał do tak niskiego poziomu Kiedy masz egzamin?
Miszka82 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Bo nie będę się zniżał do tak niskiego poziomu Kiedy masz egzamin? we wtorek
Pucek Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Jak długo czekałeś na egzamin? przepisowe 2 tygodnie?
Miszka82 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Jak długo czekałeś na egzamin? przepisowe 2 tygodnie? powiem tak zapisywałem się 01.09 i termin miałem na 09.09 ale ze względu na urlop musiałem wziąć następny wolny termin czyli 20.09
Rekomendowane odpowiedzi