Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 :polew: ja też nic choć mógłbym :gwizdanie: ja mam silna wole i mowie stanowcze nie Mówię nie dla alkoholu i narkotyków tak tak ja rowniez i nikt mnie nie przekona i nienamowi do spozywania/zazywania mam silna wole :sarcastic: :sarcastic: chcesz sie zalozyc :> o litra
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 :polew: ja też nic choć mógłbym :gwizdanie: ja mam silna wole i mowie stanowcze nie Mówię nie dla alkoholu i narkotyków tak tak ja rowniez i nikt mnie nie przekona i nienamowi do spozywania/zazywania mam silna wole :sarcastic: :sarcastic: chcesz sie zalozyc :> o litra pasi :polew: :polew:
stanley Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 :polew: ja też nic choć mógłbym :gwizdanie: ja mam silna wole i mowie stanowcze nie Mówię nie dla alkoholu i narkotyków tak tak ja rowniez i nikt mnie nie przekona i nienamowi do spozywania/zazywania mam silna wole :sarcastic: :sarcastic: chcesz sie zalozyc :>
Bulczas Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 :polew: ja też nic choć mógłbym :gwizdanie: ja mam silna wole i mowie stanowcze nie Mówię nie dla alkoholu i narkotyków tak tak ja rowniez i nikt mnie nie przekona i nienamowi do spozywania/zazywania mam silna wole To o której jedziemy do tego maka i całodobowego
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 :polew: ja też nic choć mógłbym :gwizdanie: ja mam silna wole i mowie stanowcze nie Mówię nie dla alkoholu i narkotyków tak tak ja rowniez i nikt mnie nie przekona i nienamowi do spozywania/zazywania mam silna wole To o której jedziemy do tego maka i całodobowego ok ale zeby nie bylo to ja o tym zdecydowalem i nienamowiles mnie do tego, poprostu chcialem nikt mnei nei zmuszal :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 dawno mnie tu nie bylo co tam w wielkim świecie miszka furacza szuka jak widzę
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 dawno mnie tu nie bylo co tam w wielkim świecie miszka furacza szuka jak widzę SIEMA widzisz jakie to życie jest parszywe raz na wozie raz pod wozem
Mario22 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Miszka spoko luz... mi w sumie aż tak nie zależy... a na pewno nie za tyle ile on by chciał... proste także zero stresu..
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Miszka spoko luz... mi w sumie aż tak nie zależy... a na pewno nie za tyle ile on by chciał... proste także zero stresu..
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 siema Max kope lat dzwonilem do tej babeczki co dales namiar i dosc przystepne ceny ma robocizny, za czesci sporo chce ale robocizne ma przystepna, takze moja tam prawdopodobnie bedzie robila autko
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 siema Max kope lat dzwonilem do tej babeczki co dales namiar i dosc przystepne ceny ma robocizny, za czesci sporo chce ale robocizne ma przystepna, takze moja tam prawdopodobnie bedzie robila autko już ? przecież niedawno kupione
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 siema Max kope lat dzwonilem do tej babeczki co dales namiar i dosc przystepne ceny ma robocizny, za czesci sporo chce ale robocizne ma przystepna, takze moja tam prawdopodobnie bedzie robila autko już ? przecież niedawno kupione wymiana rozrzadu
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 siema Max kope lat dzwonilem do tej babeczki co dales namiar i dosc przystepne ceny ma robocizny, za czesci sporo chce ale robocizne ma przystepna, takze moja tam prawdopodobnie bedzie robila autko już ? przecież niedawno kupione wymiana rozrzadu a to przepraszam
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 siema Max kope lat dzwonilem do tej babeczki co dales namiar i dosc przystepne ceny ma robocizny, za czesci sporo chce ale robocizne ma przystepna, takze moja tam prawdopodobnie bedzie robila autko już ? przecież niedawno kupione wymiana rozrzadu a to przepraszam zamiast przeprosin postaw flaszke, miales ciuliki zrobic imprezke i co ja sie ciebie pytam?
stanley Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 siema Max kope lat dzwonilem do tej babeczki co dales namiar i dosc przystepne ceny ma robocizny, za czesci sporo chce ale robocizne ma przystepna, takze moja tam prawdopodobnie bedzie robila autko już ? przecież niedawno kupione wymiana rozrzadu to nie jedzie do ASO ?
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 siema Max kope lat dzwonilem do tej babeczki co dales namiar i dosc przystepne ceny ma robocizny, za czesci sporo chce ale robocizne ma przystepna, takze moja tam prawdopodobnie bedzie robila autko już ? przecież niedawno kupione wymiana rozrzadu to nie jedzie do ASO ? :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 siema Max kope lat dzwonilem do tej babeczki co dales namiar i dosc przystepne ceny ma robocizny, za czesci sporo chce ale robocizne ma przystepna, takze moja tam prawdopodobnie bedzie robila autko już ? przecież niedawno kupione wymiana rozrzadu a to przepraszam zamiast przeprosin postaw flaszke, miales ciuliki zrobic imprezke i co ja sie ciebie pytam? jestem k**wa bezrobotny nie mam kasy
Bulczas Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Miszka ubierz tysiaka z funduszy na autko i zabierz kolegów z klubu do jakiejś fajnej knajpy
Rekomendowane odpowiedzi