Miszka82 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 co do golfa Miszki - pompki wyjebane turbo dmucha 0,3 bara wirnik bardziej lata niż się kręci ale doradziłem mu go dlatego żeby go objechać za to jak mnie kiedyś na parkingu podziemnym objechał ADR-em... :evil: nie żebym był mściwy albo coś :gwizdanie: p.s. nie dość ze go teraz objadę to jeszcze wdupi 10k w remont tego parcha :polew: :polew: to już wiem czemu w drodze powrotnej nie mogłeś mnie dogonić a ja jechałem Yarisem
krolu Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 co do golfa Miszki - pompki wyjebane turbo dmucha 0,3 bara wirnik bardziej lata niż się kręci ale doradziłem mu go dlatego żeby go objechać za to jak mnie kiedyś na parkingu podziemnym objechał ADR-em... :evil: nie żebym był mściwy albo coś :gwizdanie: p.s. nie dość ze go teraz objadę to jeszcze wdupi 10k w remont tego parcha :polew: :polew: to już wiem czemu w drodze powrotnej nie mogłeś mnie dogonić a ja jechałem Yarisem mogłem ale spalanie na Fisie pokazywało 48l/100km a paliwo było mało
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 co do golfa Miszki - pompki wyjebane turbo dmucha 0,3 bara wirnik bardziej lata niż się kręci ale doradziłem mu go dlatego żeby go objechać za to jak mnie kiedyś na parkingu podziemnym objechał ADR-em... :evil: nie żebym był mściwy albo coś :gwizdanie: p.s. nie dość ze go teraz objadę to jeszcze wdupi 10k w remont tego parcha :polew: :polew: to już wiem czemu w drodze powrotnej nie mogłeś mnie dogonić a ja jechałem Yarisem mogłem ale spalanie na Fisie pokazywało 48l/100km a paliwo było mało :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 jestem, bylem na glosowaniu wiec obowiazek wykonany hehe miszka gratki zakupu Hub warto skrecic autko na jakies 150konia
stanley Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 co do golfa Miszki - pompki wyjebane turbo dmucha 0,3 bara wirnik bardziej lata niż się kręci ale doradziłem mu go dlatego żeby go objechać za to jak mnie kiedyś na parkingu podziemnym objechał ADR-em... :evil: nie żebym był mściwy albo coś :gwizdanie: p.s. nie dość ze go teraz objadę to jeszcze wdupi 10k w remont tego parcha :polew: :polew: to już wiem czemu w drodze powrotnej nie mogłeś mnie dogonić a ja jechałem Yarisem mogłem ale spalanie na Fisie pokazywało 48l/100km a paliwo było mało :polew: puyeby
stanley Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 zagłosowane na PiS ja yhymm :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 zagłosowane na PiS ja rowniez :polew:
Miszka82 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 zagłosowane na PiS ja rowniez :polew: Pij i Szczaj
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 zagłosowane na PiS ja rowniez :polew: Pij i Szczaj powinni dopisac i nie rzygaj :polew:
Seski Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 cześć Dawid dzień dobry Arturze :>
Mario22 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 cześć Dawid cześć Dawid dzień dobry Arturze :> Siema Pedały
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 zagłosowane na PiS ja rowniez :polew: Pij i Szczaj powinni dopisac i nie rzygaj :polew: Nowe hasło wyborcze!!! :polew: :polew:
stanley Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 cześć Dawid cześć Dawid dzień dobry Arturze :> Siema Pedały pedały to w Knurowie, u nas geje
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Kędzior coś dla ciebie https://picasaweb.google.com/Zigi.gce/WojnaPPBytomDzien2?authkey=Gv1sRgCN_t3vPGtc_lQA# srednie ale doceniam i czekam na kolejne
Seski Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 cześć Dawid cześć Dawid dzień dobry Arturze :> Siema Pedały pedały to podobno zapisują się do klubu pod przykrywką seat racing czy jakoś tak... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 cześć Dawid cześć Dawid dzień dobry Arturze :> Siema Pedały pedały to podobno zapisują się do klubu pod przykrywką seat racing czy jakoś tak... :gwizdanie: To nie to forum geje, pedały i inne... Wypier...alać! :decayed: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi