hubtychy Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 to podejdzie do mojego ? http://allegro.pl/nowa-chlodnica-intercooler-vw-passat-b5-audi-a4-a6-i1840757875.html nie mam pojęcia, mi po wizycie u Aligatora odechciało się dalszych modów. że tak powiem dziękuję postoję No właśnie mi dzwonił chwilę temu i potrzebuję właśnie tych rzeczy
krolu Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 to podejdzie do mojego ? http://allegro.pl/nowa-chlodnica-intercooler-vw-passat-b5-audi-a4-a6-i1840757875.html nie mam pojęcia, mi po wizycie u Aligatora odechciało się dalszych modów. że tak powiem dziękuję postoję No właśnie mi dzwonił chwilę temu i potrzebuję właśnie tych rzeczy poszukaj używki z rozbieranych anglików jest tego mnóstwo na forum
hubtychy Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 to podejdzie do mojego ? http://allegro.pl/nowa-chlodnica-intercooler-vw-passat-b5-audi-a4-a6-i1840757875.html nie mam pojęcia, mi po wizycie u Aligatora odechciało się dalszych modów. że tak powiem dziękuję postoję No właśnie mi dzwonił chwilę temu i potrzebuję właśnie tych rzeczy poszukaj używki z rozbieranych anglików jest tego mnóstwo na forum Tylko że ja potrzebuję na już i najlepiej ze śląska żeby jutro po to podjechać i zawieść Aligatorowi.Nie uśmiecha mi się kolejny tydzień bez auta. Jak kvrwa wyglądają te prowadnice powietrza,bo nie mam pojęcia i nie wiem czego szukać
stanley Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 to podejdzie do mojego ? http://allegro.pl/nowa-chlodnica-intercooler-vw-passat-b5-audi-a4-a6-i1840757875.html nie mam pojęcia, mi po wizycie u Aligatora odechciało się dalszych modów. że tak powiem dziękuję postoję No właśnie mi dzwonił chwilę temu i potrzebuję właśnie tych rzeczy poszukaj używki z rozbieranych anglików jest tego mnóstwo na forum Tylko że ja potrzebuję na już i najlepiej ze śląska żeby jutro po to podjechać i zawieść Aligatorowi.Nie uśmiecha mi się kolejny tydzień bez auta. Jak kvrwa wyglądają te prowadnice powietrza,bo nie mam pojęcia i nie wiem czego szukać http://allegro.pl/audi-a4-b5-vw-passat-kierownica-powietrza-wlot-i1833393543.html
hubtychy Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Czy tutaj czasem nie jest IC razem z tą prowadnicą :?: http://allegro.pl/audi-a4-chlodnica-intercooler-i1836825800.html
stanley Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Czy tutaj czasem nie jest IC razem z tą prowadnicą :?: http://allegro.pl/audi-a4-chlodnica-intercooler-i1836825800.html jest, pytanko czy z 97r jest taki sam jak 2000r
krolu Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Sprzedający nie wie ;( a z jakiego silnika to chociaż pochodzi?
hubtychy Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Sprzedający nie wie ;( a z jakiego silnika to chociaż pochodzi? Z 1,9 Tdi tyle się dowiedziałem jak dzwoniłem
Kędzior Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 siema z wieczora, widze hub ze ostro rezasz
hubtychy Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 siema z wieczora, widze hub ze ostro rezasz Raczej z musu to wyszło Dziura w IC całkowity brak prowadnicy powietrza Kolektor tylko ze względu na turbinę ale jest opcja wsadzenia ze 110 bo taki Aligator ma i podobno będzie pasował.
Kędzior Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 po programie bedziesz juz zadowolony
hubtychy Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Do programu to jeszcze daleko Najpierw trzeba porobić to co wyszło jak się rozebrało graty[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 21:38_________________________________________________Z turbiny to został sam korpus,EGR do wywalenia Heh bym to wiedział wcześniej to bym się nie porywał...ograniczony budżet
stanley Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Do programu to jeszcze daleko Najpierw trzeba porobić to co wyszło jak się rozebrało graty[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 21:38_________________________________________________Z turbiny to został sam korpus,EGR do wywalenia Heh bym to wiedział wcześniej to bym się nie porywał...ograniczony budżet jeśli chodzi o finanse zadzwoń do Mirona, On z chęcią Ci pomoże
Kędzior Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 sami curva rezacze rezacze i koksy
hubtychy Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Do programu to jeszcze daleko Najpierw trzeba porobić to co wyszło jak się rozebrało graty[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 21:38_________________________________________________Z turbiny to został sam korpus,EGR do wywalenia Heh bym to wiedział wcześniej to bym się nie porywał...ograniczony budżet jeśli chodzi o finanse zadzwoń do Mirona, On z chęcią Ci pomoże :polew: kredo mnie nie interesuje,a tym bardziej jakieś ciemne interesy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Do programu to jeszcze daleko Najpierw trzeba porobić to co wyszło jak się rozebrało graty[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 21:38_________________________________________________Z turbiny to został sam korpus,EGR do wywalenia Heh bym to wiedział wcześniej to bym się nie porywał...ograniczony budżet jeśli chodzi o finanse zadzwoń do Mirona, On z chęcią Ci pomoże :polew: kredo mnie nie interesuje,a tym bardziej jakieś ciemne interesy :gwizdanie: on ma dobry procent oddajesz tylko 80% wiecej :polew:
stanley Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Do programu to jeszcze daleko Najpierw trzeba porobić to co wyszło jak się rozebrało graty[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 21:38_________________________________________________Z turbiny to został sam korpus,EGR do wywalenia Heh bym to wiedział wcześniej to bym się nie porywał...ograniczony budżet jeśli chodzi o finanse zadzwoń do Mirona, On z chęcią Ci pomoże :polew: kredo mnie nie interesuje,a tym bardziej jakieś ciemne interesy :gwizdanie: więcej wiary w ludzi
hubtychy Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Do programu to jeszcze daleko Najpierw trzeba porobić to co wyszło jak się rozebrało graty[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 21:38_________________________________________________Z turbiny to został sam korpus,EGR do wywalenia Heh bym to wiedział wcześniej to bym się nie porywał...ograniczony budżet jeśli chodzi o finanse zadzwoń do Mirona, On z chęcią Ci pomoże :polew: kredo mnie nie interesuje,a tym bardziej jakieś ciemne interesy :gwizdanie: więcej wiary w ludzi Wiarę w ludzi to straciłem już dawno temu Po za tym nie znam Mirona na tyle żeby uderzać do niego po prośbie. Jakoś ogarnę swoje problemy
Rekomendowane odpowiedzi