krolu Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Hub a nie lepiej IC i kierownice założyć samemu? zawsze rachunek mniejszy będzie a samo złożenie nie jest trudne Ta pod blokiem na parkingu :polew: Niestety nie mam garażu ani żadnej podobnej miejscówki to raz,a dwa taki ze mnie mechanik jak z większości klubowiczów abstynenci :polew: nie takie rzeczy się robiło pod blokiem :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 takie rzeczy, to się robi w ASO
hubtychy Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 takie rzeczy, to się robi w ASO Jak będę zarabiał dwa razy tyle co teraz to będę jeździł do ASO
stanley Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 i wieczorem, ehh weekend co Ty gadasz, jutro mega pracowity dzień i curva w końcu odbiór samochodu :kox:
Kędzior Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 i wieczorem, ehh weekend co Ty gadasz, jutro mega pracowity dzień i curva w końcu odbiór samochodu :kox: delikatne tygodniowe opoznienie hehe ja jutro spie do 12 minimum hehe
stanley Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 i wieczorem, ehh weekend co Ty gadasz, jutro mega pracowity dzień i curva w końcu odbiór samochodu :kox: delikatne tygodniowe opoznienie hehe ja jutro spie do 12 minimum hehe obudzę Cię o 7 [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 22:17_________________________________________________poza tym rezalem czarny dach
Kędzior Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 i wieczorem, ehh weekend co Ty gadasz, jutro mega pracowity dzień i curva w końcu odbiór samochodu :kox: delikatne tygodniowe opoznienie hehe ja jutro spie do 12 minimum hehe obudzę Cię o 7 [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 22:17_________________________________________________poza tym rezalem czarny dach tylko sprobuj to pozalujesz :gwizdanie:nom to widze zaszalales z kolorem hehehe bedzie sie wyroznial
stanley Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 i wieczorem, ehh weekend co Ty gadasz, jutro mega pracowity dzień i curva w końcu odbiór samochodu :kox: delikatne tygodniowe opoznienie hehe ja jutro spie do 12 minimum hehe obudzę Cię o 7 [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 22:17_________________________________________________poza tym rezalem czarny dach tylko sprobuj to pozalujesz :gwizdanie:nom to widze zaszalales z kolorem hehehe bedzie sie wyroznial czarny dach i na nim namalowane białe motyle :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 czarny dach i na nim namalowane białe motyle :gwizdanie: drobny drob
krolu Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 z wieczora kiedy cofamy licznik w twoim padle ?
akjam Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 z wieczora kiedy cofamy licznik w twoim padle ? Jest już kabel? To jutro!
krolu Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 z wieczora kiedy cofamy licznik w twoim padle ? Jest już kabel? To jutro! kable już jest z tydzień... jutro nie ma opcji myślę, że we wt...
akjam Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 rezacze? ... z wieczora kiedy cofamy licznik w twoim padle ? Jest już kabel? To jutro! kable już jest z tydzień... jutro nie ma opcji myślę, że we wt...
hubtychy Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 w ten weekendowy dzionek czy tylko ja miałem problem z forum czy to była jakaś ogólna awaria :?:
Seski Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 nooo wreszcie... [br]Dopisany: 21 Październik 2011, 18:35_________________________________________________i w ogóle
stanley Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 w ten weekendowy dzionek czy tylko ja miałem problem z forum czy to była jakaś ogólna awaria :?: nie tylko Ty
Rekomendowane odpowiedzi