stanley Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 albo ja gdzieś zapodziałem albo moja gdzieś wyebała umowę kupna auta, kartę pojazdu, potwierdzenie zapłaty PCC co za patos nic tylko się napić
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 albo ja gdzieś zapodziałem albo moja gdzieś wyebała umowę kupna auta, kartę pojazdu, potwierdzenie zapłaty PCC co za patos nic tylko się napić Zawsze to jakiś powód...
hubtychy Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 albo ja gdzieś zapodziałem albo moja gdzieś wyebała umowę kupna auta, kartę pojazdu, potwierdzenie zapłaty PCC co za patos Na spokojnie i dokładnie przewróć mieszkanie do góry nogami to może znajdziesz :polew: A tak na poważnie to zawsze tak jest że jak się czegoś potrzebuje to ciężko to znaleźć
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 albo ja gdzieś zapodziałem albo moja gdzieś wyebała umowę kupna auta, kartę pojazdu, potwierdzenie zapłaty PCC co za patos nic tylko się napić Zawsze to jakiś powód... to już lepiej za zmarłych a nie taki błahy powód albo ja gdzieś zapodziałem albo moja gdzieś wyebała umowę kupna auta, kartę pojazdu, potwierdzenie zapłaty PCC co za patos Na spokojnie i dokładnie przewróć mieszkanie do góry nogami to może znajdziesz :polew: A tak na poważnie to zawsze tak jest że jak się czegoś potrzebuje to ciężko to znaleźć zrobiłem to już dziś ze dwa razy ale postanowiłem zapodać jeszcze jeden kipisz i znalazłem [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 17:27_________________________________________________ Stasiu , masz rywala ziomal kręci kick flipa
stanley Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Stasiu , masz rywala leszcz
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 to co z tym spotem jutro ? odpust i robimy w środę czy total olewka ps podjechałbym na kato bo już dawno nie
stanley Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 to co z tym spotem jutro ? odpust i robimy w środę czy total olewka ps podjechałbym na kato bo już dawno nie może być w środę, jak będziesz to postaram się podjechać zobaczyć twoje padło
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 to co z tym spotem jutro ? odpust i robimy w środę czy total olewka ps podjechałbym na kato bo już dawno nie może być w środę, jak będziesz to postaram się podjechać zobaczyć twoje padło padło jak to padło sypie się
stanley Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 to co z tym spotem jutro ? odpust i robimy w środę czy total olewka ps podjechałbym na kato bo już dawno nie może być w środę, jak będziesz to postaram się podjechać zobaczyć twoje padło padło jak to padło sypie się po prostu dawno nie jechałem serią
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 to co z tym spotem jutro ? odpust i robimy w środę czy total olewka ps podjechałbym na kato bo już dawno nie może być w środę, jak będziesz to postaram się podjechać zobaczyć twoje padło padło jak to padło sypie się po prostu dawno nie jechałem serią hehe przejedź się ADR'em to dopiero dramat :>
Kędzior Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ebany w pierwszej chwili myslalem ze to naprawde hehehjutro jade po xboxa nie ma bata [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 20:59_________________________________________________ to co z tym spotem jutro ? odpust i robimy w środę czy total olewka ps podjechałbym na kato bo już dawno nie może być w środę, jak będziesz to postaram się podjechać zobaczyć twoje padło padło jak to padło sypie się po prostu dawno nie jechałem serią hehe przejedź się ADR'em to dopiero dramat :> wiec wyobraz sobie co czula osoba ktora objechales :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ebany w pierwszej chwili myslalem ze to naprawde hehehjutro jade po xboxa nie ma bata [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 20:59_________________________________________________ to co z tym spotem jutro ? odpust i robimy w środę czy total olewka ps podjechałbym na kato bo już dawno nie może być w środę, jak będziesz to postaram się podjechać zobaczyć twoje padło padło jak to padło sypie się po prostu dawno nie jechałem serią hehe przejedź się ADR'em to dopiero dramat :> wiec wyobraz sobie co czula osoba ktora objechales :polew: masz na myśli np.
Kędzior Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 masz na myśli np. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:moja mi zrobila dzien dziecka i kupila mi 2 piwa
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Psssyt... :gwizdanie: piwo jest dla ciot ja tylko 40% walę
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Psssyt... :gwizdanie: piwo jest dla ciot ja tylko 40% walę Nie napisałeś jeszcze jakie piwo. :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi