akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 a bo teraz oglądam Tomka Lisa - nie wiem czy tu pisałem ale kilka dni temu w W-wa jadłęm z Tomkiem obiad u chińczyka Taaaa.... On jadł a Ty się przyglądałeś 6 stolików dalej.
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 To z ostatniej soboty Nie pamiętam kiedy było robione :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: sie nie dziwie [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 22:01_________________________________________________ a bo teraz oglądam Tomka Lisa - nie wiem czy tu pisałem ale kilka dni temu w W-wa jadłęm z Tomkiem obiad u chińczyka Taaaa.... On jadł a Ty się przyglądałeś 6 stolików dalej. :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 a bo teraz oglądam Tomka Lisa - nie wiem czy tu pisałem ale kilka dni temu w W-wa jadłęm z Tomkiem obiad u chińczyka Taaaa.... On jadł a Ty się przyglądałeś 6 stolików dalej. taaaaaa ja już szamałem, a on się przyglądał...podszedł i pyta : przepraszam Pana czy tu jest wolne ? a ja na to :polew:
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 a bo teraz oglądam Tomka Lisa - nie wiem czy tu pisałem ale kilka dni temu w W-wa jadłęm z Tomkiem obiad u chińczyka Taaaa.... On jadł a Ty się przyglądałeś 6 stolików dalej. taaaaaa ja już szamałem, a on się przyglądał...podszedł i pyta : przepraszam Pana czy tu jest wolne ? a ja na to :polew: iiiiii ?????? ...aaa w tym fryzie nie pasisz do golfa :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 a bo teraz oglądam Tomka Lisa - nie wiem czy tu pisałem ale kilka dni temu w W-wa jadłęm z Tomkiem obiad u chińczyka Taaaa.... On jadł a Ty się przyglądałeś 6 stolików dalej. taaaaaa ja już szamałem, a on się przyglądał...podszedł i pyta : przepraszam Pana czy tu jest wolne ? a ja na to :polew: iiiiii ?????? ...aaa w tym fryzie nie pasisz do golfa :polew: i c**j
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 a bo teraz oglądam Tomka Lisa - nie wiem czy tu pisałem ale kilka dni temu w W-wa jadłęm z Tomkiem obiad u chińczyka Taaaa.... On jadł a Ty się przyglądałeś 6 stolików dalej. taaaaaa ja już szamałem, a on się przyglądał...podszedł i pyta : przepraszam Pana czy tu jest wolne ? a ja na to :polew: iiiiii ?????? ...aaa w tym fryzie nie pasisz do golfa :polew: i ch*** Ty kapusto
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Toście pogadali! :decayed: nie filozuj rwij te dechy
stanley Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no Boss ustalił spota na środę na 18 tak to sobie wymyśliłem
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Toście pogadali! :decayed: nie filozuj rwij te dechy amiKKKKa... :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Toście pogadali! :decayed: nie filozuj rwij te dechy amiKKKKa... :polew: :polew: :polew: Wronki
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Toście pogadali! :decayed: nie filozuj rwij te dechy amiKKKKa... :polew: :polew: :polew: Wronki a to sorry :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Toście pogadali! :decayed: nie filozuj rwij te dechy amiKKKKa... :polew: :polew: :polew: Wronki a to sorry :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Ty mi tu nie soruj... :naughty:
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ide sprawdzic czy nie ma mnie włóżku
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 zaraz HDw3D Telewision [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 22:21_________________________________________________ ide sprawdzic czy nie ma mnie włóżku spier.....
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 własnie kombinowalem z kad Cie kojaze :polew:
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 zaraz HDw3D Telewision [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 22:21_________________________________________________ ide sprawdzic czy nie ma mnie włóżku spier..... i ja Ciebie tez
stanley Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 zaraz HDw3D Telewision [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 22:21_________________________________________________ ide sprawdzic czy nie ma mnie włóżku spier..... to jest program dla ciot
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 zaraz HDw3D Telewision [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 22:21_________________________________________________ ide sprawdzic czy nie ma mnie włóżku spier..... to jest program dla ciot myslalem ze nie wyjdziesz z top 3
Rekomendowane odpowiedzi