krolu Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Jak coś możesz dla mnie dotoczyć z dwa po 5mm daj mi stare tarcze hamulcowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:ma ktoś takowe na zbyciu??? obojętny rozmiar ważny rozstaw 5x112
akjam Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Jak coś możesz dla mnie dotoczyć z dwa po 5mm daj mi stare tarcze hamulcowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:ma ktoś takowe na zbyciu??? obojętny rozmiar ważny rozstaw 5x112 Ja mam ale popękane.
krolu Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Jak coś możesz dla mnie dotoczyć z dwa po 5mm daj mi stare tarcze hamulcowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:ma ktoś takowe na zbyciu??? obojętny rozmiar ważny rozstaw 5x112 Ja mam ale popękane. przywieź we wt... wytoczę sobie z nich dystanse :kox:
Bulczas Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Jak coś możesz dla mnie dotoczyć z dwa po 5mm daj mi stare tarcze hamulcowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:ma ktoś takowe na zbyciu??? obojętny rozmiar ważny rozstaw 5x112 Mówisz i masz. A k**wa tylne wy***ałem
akjam Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Jak coś możesz dla mnie dotoczyć z dwa po 5mm daj mi stare tarcze hamulcowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:ma ktoś takowe na zbyciu??? obojętny rozmiar ważny rozstaw 5x112 Ja mam ale popękane. przywieź we wt... wytoczę sobie z nich dystanse :kox: Jak znajdę to przywiozę.
krolu Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Jak coś możesz dla mnie dotoczyć z dwa po 5mm daj mi stare tarcze hamulcowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:ma ktoś takowe na zbyciu??? obojętny rozmiar ważny rozstaw 5x112 Mówisz i masz. A ku*** tylne wy***ałem musisz kupić najtańsza kawę 250 g 3x prince polo zielone duże i kg cukru - to podstawowa waluta u mnie na warsztacie i ci wytoczą dystanse z tych tarcz - zmieścisz się w 10 zł [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 20:27_________________________________________________ Jak coś możesz dla mnie dotoczyć z dwa po 5mm daj mi stare tarcze hamulcowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:ma ktoś takowe na zbyciu??? obojętny rozmiar ważny rozstaw 5x112 Ja mam ale popękane. przywieź we wt... wytoczę sobie z nich dystanse :kox: Jak znajdę to przywiozę. :notworthy:
Bulczas Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Spoko a nie wolisz czteropaka redsa
krolu Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Spoko a nie wolisz czteropaka redsa nie... choć mozesz dać w gratisie ja nie będę tego toczyć... a jak przyjdę że chce 8 dystansów to nawet u mnie na warsztacie RACZEJ domyślą się że te wszystkie nie będą dla mnie :naughty: :naughty:
akjam Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Spoko a nie wolisz czteropaka redsa nie... choć mozesz dać w gratisie ja nie będę tego toczyć... a jak przyjdę że chce 8 dystansów to nawet u mnie na warsztacie RACZEJ domyślą się że te wszystkie nie będą dla mnie :naughty: :naughty: :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Spoko a nie wolisz czteropaka redsa nie... choć mozesz dać w gratisie ja nie będę tego toczyć... a jak przyjdę że chce 8 dystansów to nawet u mnie na warsztacie RACZEJ domyślą się że te wszystkie nie będą dla mnie :naughty: :naughty: jak ogarne auto to się zgłoszę
stanley Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 addasko gdzie Ty się podziewasz? kare ma
akjam Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 addasko gdzie Ty się podziewasz? kare ma No chyba tak. :naughty:
addassko Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 addasko gdzie Ty się podziewasz? No chyba tak. :naughty: kare ma po pierwsze dobri den jaka kara... w pracy troszke wiecej czasu trzeba bylo poswiecic wiec malo czasu na inne tematy ale juz jestem :)
Rekomendowane odpowiedzi